"La societat, de forma pacífica, però contundent, ha reiterat que vol decidir el seu futur i que el vol lliure"

Apareix el número 30 de 'La Veu'
Joan Carretero i altres directius i membres de Reagrupament durant la 6a. Assemblea: "Catalunya lliure, un món millor" (17-11-2013)

El butlletí de Reagrupament Independentista, La Veu , va arribar al número 30 uns dies abans de la Sisena Assemblea, "Catalunya lliure, un món millor". Per això des de l'article de capçalera, el president de Reagrupament, Joan Carretero, enviava a tots els associats un missatge on els animava a participar-hi activament amb plena consicència que "Catalunya viu un temps d'incertesa, alhora d'il·lusió i d'esperança. Ens ha tocat veure i viure una situació econòmica força dura, que ha portat a fer fallida moltes empreses, famílies i persones. La societat, de forma pacífica, però contundent, ha reiterat que vol decidir el seu futur i que el vol  lliure", afirma Carretero.

Així mateix, el president de Reagrupament afirma que "sense cap mena de dubte, aquesta voluntat ha de ser convertida en una acció política i Reagrupament ha de poder ser una variable que ajudi a fer possible una decisió política que no traeixi aquesta majoritària ambició del poble català." Joan Carretero defensa que Reagrupament, que fou "l'únic moviment que fa quatre anys feia front, des de l'independentisme de debò, la voluntat del segon tripartit de liquidar qualsevol reivindicació nacional i de conrear la pluja fina , encara té molt a dir i a fer per aconseguir la independència de Catalunya". 

La secció d'Internacional conté l'article "Silenci diplomàtic?", a càrrec de Josep Sort, el qual atribueix un valor especial al fet que les cancelleries estrangeres no. A la secció de Municipalisme, Carles Bonaventura ens parla de la "Vigència dels pactes locals" i a la de Cultura, Montserrat Tudela defensa que "Sense democràcia no hi ha sufragi universal". 

La col·laboració des d'una secció territorial arriba per part de Gerard Sellés que escriu un títol provocatiu: "Visca la unitat d’Espanya!". La ploma convidada és la del periodista Eugeni Casanova, que escriu "La mentida com a estructura d’Estat". La secció de Vida parlamentària con té l'article "El procés continua amb bon vent" per Boi Fusté. Finalment, l'última pàgina està dedicada a la secció hde llibres, habitual, signada per Pere Torra, que aprofita els 40 anys de la mort de Pau Casals per a parlar de l'epistolari entre el músic vendrellenc i el metge Josep Trueta.

6.371 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament