La presidenta del Parlament no vol sentir la veu del poble

Núria de Gispert planteja ajornar el referèndum d'autodeterminació més enllà del 2014
La presidenta del Parlament, Núria de Gispert

La presidenta del Parlament de Catalunya i membre d'UDC, Núria de Gispert, no té gaire interès a escoltar la veu del poble català i considera que "si el 2014 continuem amb la crisi que tenim ara, esperem una mica".
 
Núria de Gispert ha fet aquestes declaracions al programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio. La presidenta del Parlament deixa clar que ella està per fer-la el 2014, com marca l'acord entre CiU i Esquerra. De Gispert assegura que és "més partidària" de complir l'acord de governabilitat i estabilitat de Catalunya i celebrar la consulta d'autodeterminació "a finals del 2014", però "si al final segueix la crisi, i Déu no ho vulgui, esperem una mica".
 
De Gispert és així un dels primers alts càrrecs catalans que no descarten posposar la consulta sobiranista, una postura que ja ha expressat en diverses ocacions el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida. El posicionament de De Gispert és significatiu, atès que, com a presidenta del Parlament, el seu mandat emana directament del poble la veu del qual no té pressa a escoltar.

Informació relacionada:

3.237 lectures

Comentaris (1)

Petició ciutadana al Parlament
Petició ciutadana al Parlament perquè Catalunya es proclami un nou Estat d'Europa.

Catalunya, nou Estat d'Europa: http://ves.cat/dqKY

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.