La coalició independentista fa #novullpagar

Reagrupament fa costat a la campanya ciutadana contrària als abusos en peatges a Catalunya
Alfred Bosch, acompanyat dels altres diputats de la coalició i de David Vinyals de Reagrupament
(Mollet del Vallès, 28-04-2012)

Els diputats de la coalició independentista al Congrés (ERC-Reagrupament-CatSí) van expressar el seu suport a la campanya ciutadana contra l'abús dels peatges aquest dissabte al peatge de Mollet del Vallès de la C-33.

Dos automòbils, encapçalats per un de conduït per Alfred Bosch, amb els altres diputats de la coalició a Madrid i membres de la direcció de Reagrupament van passar el peatge fent un acte d'insubmissió, amb tota educació: "bon dia, no vull pagar". En declaracions als mitjans, Alfred Bosch ha manifestat que el fet que "1.500 persones ja hagin fet boicot als peatges catalans, és un senyal que aixo no ho para ningú".

Per a Reagrupament, aquesta és la manera de dir, com ha fet sempre, que els catalans no hem de concentrar els nostres esforços en campanyes disperses: peatges, seleccions, consultes locals, insubmissió fiscal... sinó que ens hem de centrar en la proclamació de la independència, la qual ho solucionaria tot alhora i d'un sol cop. No obstant això, Reagrupament sempre ha felicitat i ha estat al costat de tots els catalans i catalanes que han protagonitzat totes aquestes lluites, perquè la gent que les promou ho fa de bona fe i desinteressadament i això sempre mereix el nostre suport.

Des de Reagrupament hi ha la convicció que cal ser capaços de fer que tot aquest descontentament social s'arrengleri al costat de l'independentisme i que es vegi l'estat propi i la proclamació de la independència com l'única sortida a tot plegat. Per a fer això, resulta ineludible arremangar-se i participar en moltes campanyes com la del #Novullpagar. Això no ha fet res més que començar i la batalla serà dura. Mai ningú no ha dit que la independència seria fàcil.

6.412 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament