L’Assemblea de Reagrupament decideix ajornar la renovació del conveni amb el PDeCAT

• La renovació, o no, dependrà de la posició del PDeCAT envers la Crida Nacional
L’Assemblea de Reagrupament decideix ajornar la renovació del conveni amb el PDeCAT

L’Assemblea Nacional de Reagrupament que s’ha celebrat aquest passat diumenge a Barcelona, ha decidit per unanimitat ajornar la renovació del conveni d’associació amb el PDeCAT.

Ara mateix, la relació entre la Crida i el PDeCAT està en mans, pel que fa al PDECat, de la Comissió de Transició per a l’entesa amb aquest nou moviment i no se sap ni com ni quan culminarà.

Des de Reagrupament pensem doncs, que aquesta renovació no serà possible fins que no sigui clara la posició del PDeCAT envers la Crida Nacional dels Presidents Puigdemont i Torra, a la que Reagrupament ha donat suport explícit ja que encarna els principis i valors propis de l’associació des del seu origen.
 
 El conveni d’associació de Reagrupament amb CDC i després amb el PDeCAT ha estat sempre un suport al projecte independentista dels Presidents Mas i Puigdemont i no tant als seus partits. Per tant, seguint amb aquesta tònica, si el PDeCAT no es posiciona clarament a favor de la Crida Nacional, no serà possible la renovació del conveni.

4.336 lectures

Comentaris (2)

Efectivament...
Malgrat ser políticament valencià adscrit al sobiranisme valencià republicà (per damunt dels valencians ningú) i militar en RV/PVE, quan el president Mas va començar a rebre els atacs de l'Estat espanyol pel seu posicionament sobiranista, llavors per solidaritat em vaig afiliar al CDC. Ara de manera automàtica estic en el PDCAT, pendent com Reagrupament de l'esdevenidor.
Ara la bèstia negra de l'estat espanyol és Puigdemont, que el voldríem vore vençut i encadenat. És per això que també m'he associat a la Crida Nacional per la República.
En aquesta etapa de transició he tornat a demanar l'entrada a Reagrupament.
(...)
Ara cal configurar una bona candidatura al voltant dels sobiranistes catalans republicans (Puigdemont /la Crida).
Des del sobiranisme valencià republicà volem contribuir a fer possible esta candidatura i a recollir el major nombre de vots de la circumscripció electoral que per aquestes eleccions és el territori de tot l'Estat.
(...)
Salut i repúbliqueS.
vbs
Cdc, pdcat= peix al cove.
Aneu ben equivocats si espereu alguna cosa de bo, anant de la mà de qui ha remenat l'olla els últims 30 anys. Si voleu posar el llop a guardar les gallines, no compteu amb els independentistes... Si, aquells que fa 20 anys eren 4 gats i lluitaven contra els lladres, corruptes, i mafiosos de cdc, ara pdcat, i que mangonejaven a Ajuntaments, consells comarcals, diputacions... Cadires, carregs, endollats a tort i dret...
Us desitjo sort, ja que reagrupament ha de ser important per al país, però no al costat de cdc.
Salut!!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament