L'alcalde d'Arenys de Munt condemna la manca d'escrúpols de la classe política governant.

L'alcalde d'Arenys de Munt condemna la manca d'escrúpols de la classe política governant.
(Mollet del Vallès, 20 de maig 2010)

Va explicar la seva experiència com a batlle, càrrec al que va accedir votat en assemblea popular de tots els veïns, i va anunciar la seva renúncia a continuar una vegada expirat l'actual mandat, acomplint així el codi deontològic aprovat pel seu grup municipal, que estableix aquesta norma per afavorir la regeneració democràtica de les institucions. De fet, Carles Móra ja dedica dues hores diàries a formar els seus succesors a l'institució.

Va fer una dura crítica a la manca d'escrúpols de la classe política governant a l'hora d'acumular càrrecs, com la dona del president Montilla, que a part de ser regidora d'urbanisme i directora general de carreteres de la diputació, monopolitza catorze càrrecs més. Aquest cas va ser criticat pel convergent Felip Puig, que a la seva etapa com a conseller, n'ocupava quaranta-sis.

 El coordinador de l'executiva del vallès Oriental, Xavier Castells, va intervenir a l'acte recalcant que l'existència de Reagrupament és un èxit en si mateixa, independenment del suport electoral que pugui assolir, ja que força a les altres formacions pretesaments independentistes o nacionalistes a apropar-se ideològicament a l'ideari sobiranista, si més no de paraula. Els fets continuen essent d'altres, i per ells els coneixerem.

8.686 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament