L'advocat de Sánchez-Camacho en el "cas Método 3" va redactar la sentència a mort de Puig Antich

El lletrat al·lega el mateix que els criminals de guerra nazis i diu que no es penedeix de res perquè tot el que va fer va ser en aplicació de la llei vigent
L'advocat de Sánchez-Camacho en el "cas Método 3" va redactar la sentència a mort de Puig Antich

L'advocat de la líder del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho, en el cas del suposat espionatge al restaurant La Camarga és qui va redactar la sentència que va condemnar a mort Salvador Puig Antich, segons publica el diari "Ara" . Es tracta de Carlos Rey González, advocat penalista que ara té 70 anys.

El 1974, Rey va redactar, en qualitat de vocal ponent del tribunal militar, la sentència de mort al garrot vil per al militant antifranquista. El lletrat diu que no es penedeix de res perquè tot el que va fer va ser en aplicació de la llei vigent.
Al PP afirmen que no sabien res del seu passat.

L'últim ajusticiat del franquisme

La sentència a mort de Salvador Puig Antich a les acaballes del franquisme va colpir la societat. La família sempre ha assegurat que el judici va ser una farsa i, en el seu dia, van recórrer al Tribunal Suprem i al Constitucional, que van rebutjar reobrir el cas. També els ho va denegar, dues vegades, el Tribunal Europeu de Drets Humans.
Ara, després de trenta anys, fa tot just uns dies, han aconseguit que un jutge els escoltés, tot i que han hagut d'anar a l'Argentina . Merçona Puig Antich, germana del condemnat, ha format part de la comissió espanyola que ha aconseguit obrir un procés judicial en aquell país amb més d'un centenar de querelles per crims franquistes.

4.210 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament