Josep Sort: “Els partits colpistes del 155 haurien de ser processats i condemnats pel cop d’estat a Catalunya”

"Quan ets un estat hi ha un moment que has de dir prou, no permetre certes coses i deixar d’anar amb el lliri a la mà"
Josep Sort: “Els partits colpistes del 155 haurien de ser processats i condemnats pel cop d’estat a Catalunya”

Així de contundent s’ha mostrat el President de Reagrupament i candidat de Junts per Catalunya, Josep Sort en referència als tres partits del bloc del 155. Per Sort, tant el Partit Popular com Ciudadanos i el Partit Socialista, “haurien de ser processats i condemnats pel cop d’estat que han fet a Catalunya”.

En aquest sentit, Sort ha afirmat que “quan ets un estat hi ha un moment que has de dir prou, no permetre certes coses i deixar d’anar amb el lliri a la mà”. En el nou estat català aquests partits han d’assumir responsabilitats per implantar a la força unes mesures que han significat fer fora el govern legítim, empresonar persones innocents i fins i tot espoliar el país.

En referència als fets de l’1 d’octubre i altres accions violentes per part dels espanyols, el President de Reagrupament ha dit que “ara ja sabem a què estan disposats i sabem que potser hi haurà conseqüències però tot i així, cal anar endavant"

sort mati repubica

Josep Sort ha dit també que els espanyols volien fer un 155 que durés un any i mig però s’han vist obligats a convocar eleccions. “Ara, quan tornem a guanyar, no en podran convocar unes altres fins que guanyin ells. Això Europa no ho entendria".

Pel candidat de Junts per Catalunya, “a partir del dia 22 hem d’exercir ja la independència, fer una oferta a Europa i fer-nos sentir, si cal tornant-nos a mobilitzar tal i com es va fer per l’aturada general”. Segons ell, “la carpeta catalana no està tancada en els arxius de la Unió Europea”.

Per Josep Sort aquestes eleccions imposades del 21D, no van de partits polítics, van de país i “les guanyarem”.

Sort ha fet aquestes declaracions al debat del Matí de la República, conduit per Èric Bertran a Radio Kanal Barcelona. Aquí  el podeu recuperar sencer.

4.837 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament