Jornada a Vilafranca en motiu de la Junta Directiva Nacional

Jornada a Vilafranca en motiu de la Junta Directiva Nacional

la Junta Directiva Nacional de Reagrupament s'ha reunit aquest dissabte a Vilafranca del Penedès en una jornada on també s'ha fet un acte amb membres de la plataforma de la vegueria del Penedès i una visita al centre històric i al campanar de la població. La junta s'ha fet al local de PDeCAT de la població i s'ha comptat amb la visita del President local del partit.

IMG_4059

L'acte portava per títol "La Vegueria del Penedès, de projecte a realitat, visió de futur" i hi han participat Fèlix Simon i Jordi Sogas, membres de la Plataforma, el President del Consell Comarcal, Francesc Olivella i el President d'Òmnium Cultural, Jordi Parellada.

IMG_4060

En l'acte, que s'ha fet a la seu d'Òmnium, s'ha repassat la història de la plataforma i les accions portades a terme, així com els projectes actuals i de futur.

IMG_4069
IMG_4077
IMG_4084
IMG_4090

Després de l'acte s'ha fet una passejada pel centre històric de Vilafranca i s'ha visitat el campanar de Santa Maria. La jornada s'ha acabat amb un dinar de germanor a la seu dels Castellers de Vilafranca.

IMG_4104
1.893 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament