Joan Carretero, Ferran Requejo, Miquel Giménez, Teresa Casals i molts més al número 13 de 'La Veu'

El nou número de 'La Veu' dobla el nombre de pàgines i augmenta les seccions
La Veu núm. 13

Acaba d'aparèixer un nou número de La Veu , butlletí de Reagrupament Independentista, que en el seu número 13 fa un nou pas de consolidació i millora de continguts tant pel que fa al nombre de pàgines, com de seccions, articulistes i signatures convidades.

En aquest número cal destacar l'article de portada, a càrrec de Joan Carretero, que defensa la necessitat de la proposició no de llei que Reagrupament ha impulsat per mitjà dels 3 diputats de la coalició independentista, amb la qual es planteja la derogació del Decret de Nova Planta i de tot allò que ha comportat per a les nostres institucions. Per al president de Reagrupament, "cal posar, de manera ferma, irrenunciable, la devolució dels drets històrics, la restitució de la sobirania, entre les fites més importants dels que lluiten per assolir l’estat" i deixar de banda objectius del catalanisme que han fracassat reiteradament, com ara, la reforma d'Espanya o l'establiment d'una nova forma d'encaix de Catalunya dins d'Espanya.

El número de primavera de La Veu  inclou també una completa entrevista a Ferran Requejo i un article del periodista Miquel Giménez, que es lamenta de la decadència dels mitjans de comunicació en català.

Així mateix, cal destacar una nova secció dedicada al municipalisme, amb textos signats per Carme Boixader, alcaldessa de Capolat, i Artur Segura, regidor de Reagrupament a Flaçà.

Finalment, el número 13 es completa amb articles d’Esther Ponsa, Josep Sort, Marc Viñolas i Ramona Vergés, i les seccions habituals de llibres (Pere Torra) i d’humor (Lluís Boet).

18.384 lectures

Comentaris (1)

Bona feina!
Molt bona feina! Felicitats pel salt qualitatiu que fa la revista. L'hem de fer arribar al gran públic, no pot ser només de consum propi per a reagrupats. El nostre missatge continua sent el que el país necessita.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament