Joan Carretero: "Estem molt contents perquè el full de ruta que vam escriure fa 3 anys s'està complint fil per randa"

Joan Carretero a Catalunya ràdio / Fotografia: 3/24

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha participat aquest divendres al programa L'oracle  de Catalunya ràdio. Carretero ha començat expressant la seva satisfacció pel moment que s'està vivint ara a Catalunya tot constatant que "estem molt contents perquè el full de ruta que vam escriure fa 3 anys s'està complint fil per randa".

Joan Carretero també ha manifestat que "estem a disposició del president de la Generalitat per al que calgui", tot valorant l'important pas que ha donat el president Artur Mas en convocar eleccions avançades a Catalunya -de marcat to plebiscitari- i haver impulsat l'exercici efectiu del dret d'autodeterminació perquè el poble català pugui votar sobre el seu futur a la propera legislatura.

Altres frases de Joan Carretero:

  • "Estem a l'Estat espanyol, no pas al Canadà ni a la Gran Bertanya. En algun moment s'ha de saltar el semàfor vermell."
  • "Espanya no ha autoritzat un estatut de fireta, no accepta modificar el sistema de finançament...; per tant, no autoritzarà mai un referèndum d'autodeterminació a Catalunya, que hauria de firmar el Rei".
  • "El català és considerat un espanyol de Catalunya i aquí no es pot negociar res".
  • "El Parlament ha de fer un acte de sobirania, ha de declarar la independència i fer un referèndum amb la legalitat catalana, no pas l'espanyola".
  • "Pretendre fer un referèndum amb la legalitat d'Espanya és impossible. No hi ha cap voluntat a Espanya, més que de sotmentiment dels catalans".
  • "Si els catalans decidim nosaltres, votant nosaltres; aquesta és una actuació democràtica."
  • "En un món globalitzat, convé poder prendre les pròpies decisions i defensar els nostres interessos."
  • "El que farem és allò que entenem que vagi més bé per a la nostra pàtria."
  • "Esperem que Artur Mas surti reforçat d'aquestes eleccions i sigui generós."

Més informació:

Joan Carretero a Cat Ràdio
8.910 lectures

Comentaris (6)

A Josep Ma
Sense Independència, sente un Estat català la llengua està perduda.
Assolir la Independència, l'Estat català, la República Catalana és prioritari.
I en aquest sentit:
TOTS ENCARA SEREM POCS!!!
---------------
Podem morir en gràcia de Déu, però no ens aprofitaria per a res...

SENSE INDEPENDÈNCIA RES DE RES!!!!
AMB ELLA HO PODREM TOT!!!
(o si més no, més que ara...)
Per això no passo.
Acabo de llegir les declaracions de'n Oriol Jonqueres vers la co-oficialitat del castellà quan arribem a ser un Estat independent.

Potser és només una postura electoral transitòria, però si això hagués de ser realitat en el futur, ho considero una traició als "catalans" i a Catalunya. No hem patit prou la imposició del castellà i norreació del català com per haver d'acceptar compartir oficialitat amb qui ens ha combatut amb tots els mitjans i ens ha volgut fer desaparèixer? On és la dignitat i l'orgull nacional català? Si ERC te aquests postulats, que triï entre els castellaparlants i els "catalans"; em sentiria molt agreujat.

Si RCat segueix donant suport a formacions que tenen aquestes opinions, no estic a la seva ona; aleshores haurem de prendre decisions. La militància significa compartir la ideología, programa i espectatives de futur i amb lo esmentat no hi combrego gens.
NEM Sabadell respon a José Manuel Lara
NEM Sabadell (Núcleo Estable de accionistas Minoritarios del Banco de Sabadell) critica al conseller del Banc de Sabadell, José Manuel Lara, per implicar amb les seues manifestacions políticas a l’entitat

http://annanoticies.org/?p=42234

NOTA:
CRIDA ALS ACIONISTES DEL BANC DE SABADELL:
AGRUPEU-VOS EN NEM SABADELL
info@impositorsvam.com
FULLA D'INSCRIPCIÓ
http://impositorscam.com/imagesdb/NEMSABCM.pdf
CAL SERIETAT
Hem de fer costat al President Mas. Més encara despres de la no entesa de la coalició independentista. Els vots a opcions petites se'ls emportarà el vent. Ho dic pel Tena i companyia. La imatge que han donat les forces independentistes no és bona. No anem bé aixì. La gent vol UNITAT, i per a vèncer la necessitem. Ens agradi més o menys CIU ens hem de posar al seu costat. L'altra opció no és seriosa, no han donat una imatge seriosa.
Bravo!!!
Per allò llegit
Bravo per Joan Carretero!!!

Respecte a CiU...
CAL FER COSTAT A MAS ... no a CiU.
Qui es juga la repressió és Mas, no CiU.
Tots darrera del President.
Cal que Mas passe a la història...
No era el meu home, però la contingencia històrica és això...
No men refío
No me'n refío de CiU. Màsses lligams i dependència de l'alt empresariat que te molts interessos a Espanya.
Si la regeneració d'ERC continúa, crec que sería més l'ogic fer costar a aquesta formació que a CiU, la qual ha près aquesta direcció forçada més pels esdeveniments recents que per ideología i convenciment ideològic, que, en cas d'anar mal dades es faríen enrera a la primera de canvi.

Total 6 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament