Joan Carretero es posarà en contacte amb Puigcercós i Laporta per intentar formar "una gran coalició independentista"

Joan Carretero es posarà en contacte amb Puigcercós i Laporta per intentar formar "una gran coalició independentista"
(Arenys de Munt, 31 de juliol de 2010)

Joan Carretero vol unir forces amb Joan Puigcercós i Joan Laporta. En declaracions a Catalunya Ràdio, el president de Reagrupament ha anunciat que a mitjans de setembre es posarà en contacte amb els líders d'Esquerra Republicana i Solidaritat Catalana per intentar formar "una gran coalició independentista" de cara a les pròximes eleccions que se celebraran a la tardor.

Segons el president de Reagrupament, a partir del setembre la formació de Joan Laporta ja estarà "més constituïda" i podran iniciar les converses per aconseguir aquesta unió, una unió que, segons Carretero, seria molt positiva per als partits independentistes i els reforçaria de cara als comicis del Parlament de Catalunya.

17.589 lectures

Comentaris (66)

Bona decisió
Hola,
Sens dubte és una bona decisió però fata el concurs dels oponents que crec que no estan per aquesta tasca.
Siau.
Una gran coalició indepedentista
Hola,
La meva formació regulada es apolítica, demano disculpes si soc directa. L'any passat vaig votar en blanc. Vaig trobar a faltar un partit Independent de veritat, com aquest. Podeu comptar amb el meu vot. Tot i que no estic a favor de incloure Laporta a la llista. Catalunya necessita gent molt seria, ahir, avui i demà. No oportunistes, en la meva opinió. És igual si no guanyem per escons. Però estarem units, i les properes eleccions seran més brillants. Recordeu bé el que esta escrit...

Fins aviat, Visca Catalunya
REAGRUPEM
LLuitem tots junts per l'independencia de Catalunya ,siguem de esquerres o de dretes , un cop aconseguim el nostre objectiu, ja decicirem democraticament qui ens representa al nostre govern.

VISCA CATALUNYA
No deixeu que les veles us tapin el mar...
A tenor d'alguns comentaris n'hi ha que comencens a caure en valorar l'eina per sobre l'objectiu d'aquesta. Tan fa reagrupament o SC....aqui estem tots per avançar cap a la independència, i mentre es dediquen alguns a "tirar pedres" sobre el teulat d'en Laporta i els altres ho fan tirant-les sobre Reagrupament, estem perdent el nord i entrant en la meteixa dinámica autodestructiva de Ciu i ERC.

Navegueu tant com el combustible us permeti però els vostres canons apunteu-los cap una altra banda.
NOMES CONFIO EN REAGRUPAMENT
Teniu el meu vot a les proximes eleccions.
És en l'únic projecte que crec.
Anar amb coalicio amb ERC no seria més del mateix?
Calendaris de Laporta reciclats amb el missatge REAGRUPA'T
Associats de Reagrupament escrivint el missatge ‘REAGRUPA’T’ en el calendari on apareix Laporta, aquesta vesprada al Setial

http://annanoticies.com/2010/08/12/23622/
Aquest dimecres gran festa: Laporta, reagrupa’t!
Aquest dimecres gran festa: Laporta, reagrupa’t!
http://annanoticies.com/2010/08/08/23548/
NOTA DE PREMSA
Avui 11 d’agost a les 19:00, al SETIAL, carrer Regomir 11 (al costat del Pati Llimona) de Barcelona un grup d’associats de base de Reagrupament Independentista, simpatitzants de Laporta i que desconfien dels plantejaments de Solidaritat Catalana per la seva insistència en ‘referèndums’ dins de l’Estat espanyol i per la seva disposició a pactar i ‘governar’ amb autonomistes en una situació de sotmissió, entrant d’aquesta manera SC en el joc de les etiquetes polítiques dins d’Espanya, han organitzat una festa amb el títol
‘LAPORTA, REAGRUPA’T’
En la festa que és d’entrada lliure, es donarà l’ús de la paraula a tot el que tingui alguna cosa a dir al respecte d’aquest tema i de les properes eleccions i es passaran vídeos i material audiovisual divers.
Hem de fer pinya !
Cerqueu l'article d'Isidre Palmada, per convèncer-vos de que tenim molts valors a Reagrupament.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament