Joan Carretero: "En aquesta campanya cal passar-ho bé"

Inauguració de la seu electoral de Reagrupament a Vic
Inauguració de la seu electoral de Vic
(Vic, 30-08-2010)

Carretero: "Al nostre país encara queden persones que fan coses per patriotisme" 

Carretero: "Els nostres adversaris no són altres independentistes, són els federalistes del PSC i els energúmens del PP" 

Carandell: "El que ens distingeix és viure la política com un servei i no viure de la política”

Mora: "Ara sí que no hi ha dubte, hem de fer confiança a Joan Carretero i a Reagrupament”

Bellfont: "Per arribar a la independència el vital és la regeneració democràtica"

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, ha declarat que "en la campanya electoral d'aquesta tardor cal passar-ho bé" i ha negat que les persones que hi participin activament hagin de patir. Carretero ha demanat als associats de Reagrupament presents en la inauguració de la nova seu de Reagrupament a Vic que tinguin i encomanin il·lusió emulant la famosa frase de Johan Cruyff, "sortiu al camp i disfruteu". La sala del nou local -situada en una cèntrica localització a la Rambla de l'Hospital- ha quedat petita per a acollir les més de 250 persones que s'hi han aplegat i moltes han hagut de quedar-se fora durant els parlaments inaugurals.

"Al nostre país encara queden persones que fan coses per patriotisme"

Per al president de Reagrupament, les diverses seus que l'associació està obrint són autèntiques seus comercials que han de servir per a comunicar i transmetre als ciutadans el missatge d'il·lusió per la llibertat i regeneració democràtica de la nostra nació. Carretero ha destacat que l'obertura de locals per part de Reagrupament és possible gràcies a la cessió desinteressada per part de persones perquè "al nostre país encara queden persones que fan coses per patriotisme".

"Els nostres adversaris no són altres independentistes, són els federalistes del PSC i els energúmens del PP"

Joan Carretero també va declarar que "els nostres adversaris no són altres independentistes, són els federalistes del PSC i els energúmens del PP".

Inauguració de la seu electoral de Vic

Abans que Carretero han pres la paraula el coordinador d'Osona; la candidata per la comarca d'Osona, Imma Bellafont; l'alcalde d'Arenys de Munt i número 2 per Barcelona, Carles Móra; i la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell.

Carandell: "El que ens distingeix és viure la política com un servei i no viure de la política”

La vicepresidenta de Reagrupament i número 1 per Barcelona, Rut Carandell, ha destacat la feina de voluntariat de les persones de Reagrupament. Per Carandell aquest punt és el que “ens diferencia de les altres opcions polítiques, el fet de viure la política com un servei i no viure de la política”. Per Carandell això és la garantia que des de Reagrupament es volen canviar les coses i “ho fem amb moltes ganes i il·lusió”. La gent està cansada dels polítics i volen una alternativa.

Mora: "Ara sí que no hi ha dubte, hem de fer confiança a Joan Carretero i a Reagrupament”

L'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra ha afirmat que “ara sí que no hi ha dubte, hem de fer confiança a Joan Carretero i a Reagrupament”. El número 2 de la llista per Barcelona també s’ha mostrat convençut que la independència arribarà ja els avantatges són tants que ningú la podrà rebutjar.

Bellafont: "Per arribar a la independència el vital és la regeneració democràtica"

La membre de la Junta Nacional de Reagrupament i número 7 a la candidatura de Barcelona, la vigatana Imma Bellafont, ha destacat que "per arribar a la independència el vital és la regeneració democràtica" i per això des de l'associació s'incideix tant en aquest punt. Per Bellafont una cosa no és possible sense l'altra.

Inauguració de la seu electoral de Vic
Inauguració de la seu electoral de Vic

Més informació:

12.112 lectures

Comentaris (2)

A pescar votants
Segons sembla on s'ha d'anar a convèncer que votin independència (RCat) és a CiU.

Vegeu: http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/176473
gaudirem!
S'ha de pencar amb alegria, si és per aconseguir encetar els camins cap a la independència.

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament