Joan Carretero: “Els espanyols tanquen el cercle: ens espolien els impostos, ens compren els bons de la Generalitat, i al damunt els hem de pagar interessos”

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, visita diverses empreses de l’Urgell i la Segarra, per acabar pronunciant una conferència a la Cambra de Comerç de Tàrrega.
Joan Carretero en la conferència a la Cambra de Comerç
(Urgell i la Segarra, 2-11-2010)

Aquest dimarts 2 de novembre Joan Carretero, president de Reagrupament Independentista, ha visitat les comarques de l’Urgell i la Segarra, acompanyat de diversos responsables territorials i candidats de Lleida. Ha començat la visita a Agramunt amb una entrevista amb els responsables d’una de les indústries familiars més emblemàtiques de la capital torronaire, Torrons Roig.

A continuació s’han dirigit a Guissona on els ha rebut el responsable de relacions públiques, Antoni Condal, que els ha acompanyat en una visita per les instal·lacions del complex carni. En acabar la visita el president del grup, Jaume Alsina, ha rebut com a agraïment una capsa de “Carreterina”, una especialitat farmacèutica per “superar els estats de dependència” que en realitat conté uns caramels amb un prospecte més que enginyós i que Reagrupament ven al preu de cinc euros per ajudar a finançar la seva campanya electoral.

A dos quarts d’una s’han desplaçat a la capital de l’Urgell per a visitar l’empresa Ros Roca. Allí els ha rebut Ramon Roca que ha comentat el procés expansiu iniciat per l’empresa els darrers anys i que l’han convertida en una de les principals multinacionals catalanes. També ell ha rebut l’obsequi de la “Carreterina”.

Encara abans de dinar, i aprofitant que aquest estava concertat a “El Gat del Rosal”, de l’Associació Alba d’atenció al disminuït, Carretero ha estat rebut per Josep Manel Gustemps i Maite Trepat, president i directora de l’entitat, i que els han mostrat les instal·lacions i la tasca d’inserció laboral que realitzen amb les persones amb dificultats especials amb les que treballen.

Ja a la tarda, Joan Carretero s’ha desplaçat a Bellpuig per visitar-hi la llotja. Allí ha estat rebut per Josep Boqué, gerent de l’organisme, que ha explicat abastament el funcionament de la llotja a l’hora de donar servei a productors i escorxadors quant a cotitzacions en els sectors avícola, agrícola i ramader.

De retorn a Tàrrega, Carretero ha acabat la jornada a l’Urgell visitant la Cambra de Comerç, on ha estat rebut pel seu president, Delfí Robinat, i la seva junta directiva. Allí ha pronunciat la conferència “Propostes per a una millora radical de la situació econòmica de Catalunya”, amb una sala d’actes que s’ha quedat petita i que ha obligat que part de l’auditori hagués de seguir la xerrada de peu.

D’aquesta presentació cal destacar afirmacions com ara que els espanyols estan tancant el cercle: primer ens espolien fiscalment –vint-i-dos mil milions d’euros anuals–, i ara ens deixen diners –comprant bons de la Generalitat– de manera que encara els hem de pagar interessos pel robatori que ens fan.

Finalment, Joan Carretero s’ha desplaçat a Lleida on ha estat entrevistat en directe per Lleida Televisió.

11.029 lectures

Comentaris (1)

REACCIONEM JA
L'altre dia després d'escoltar unes paraules de Joan Carretero, "Que més ens hauran de fer als Catalans perquè reaccionem" em van fer meditar, i és cert que sembla que "ens va la marxa", els diferents governs i institucions de l'estat Espanyol , juntament amb els mitjans de comunicació que ells manipulen, ens meynsprean, ens insulten, pretenen influir perquè la nostra llengua retrocedeixi en el seu ús, en els diferents estaments catalans (ajuntaments, jutjats etc ..) i el pitjor de tot ens espoli i ens ofeguen econòmicament. Portem així molts anys, i que hem fet els Catalans durant tots aquests anys, RES, ABSOLUTAMENT RES.
Si no parem això, ens anem directament a la ruïna, no només econòmica, ruïna moral que és pitjor.
Catalans i catalanes hem de reaccionar JA! tenim l'oportunitat de canviar el nostre destí, el proper dia 28-N hem de votar a partits que vulguin proclamar unilateralment la independència de Catalunya. jo votaré a Reagrupament, penso que és l'opció més seriosa, i la que porta més temps treballant per la causa independentista de debò, i pel nostre país.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament