Joan Carretero: "El futur a Espanya és el passat"

Debat a Terrassa: "Hi ha alternativa a la independència?"
Cañas, Milián, Sanglas i Joan Carretero / Foto: J.M.O. - Nació Digital

El president de Reagrupament Independentista, Joan Carretero, va declarar aquest dimarts que "el futur a Espanya és el passat" i va assegurar que "hi haurà estat propi, si la gent no afluixa. La via serà el 150 o el 149, és igual!".

Joan Carretero va fer aquestes manifestacions durant un debat que va tenir lloc a Terrassa sota el títol "Hi ha alternativa a la independència?" En aquest debat, organitzat per Reagrupament, hi van participar, a més de Joan Carretero (Reagrupament), Josep Rull (CiU), Marc Sanglas (ERC), Javier López (PSC), Laura Massana (ICV, Jordi Cañas (C's) i Jordi Milian (PP). Va actuar com a moderador, Salvador Cot, periodista.

El president de Reagrupament també va recordar que "el ministre Sevilla deia que a Espanya no hi ha federalistes, ni al Partit Popular ni al PSOE". 

Pel que fa a l'acord a què Reagrupament ha arribat amb CDC, el qual fou ratificat a la Sisena Assemblea de la formació, Carretero el va qualificar d'UTE (Unió Temporal d'Empreses) i va considerar que "el procés el lidera la societat". Sobre la consulta, Joan Carretero creu que "la consulta no es farà i cadrà una proclamació unilateral d'independència".

4.336 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament