Joan Carretero: "Aquesta situació només pot ser desencallada pel president de la Generalitat"

Apareix el número 28 del butlletí de Reagrupament
Joan Carretero: "Aquesta situació només pot ser desencallada pel president de la Generalitat"

El president de Reagrupament, Joan Carretero, ha denunciat la situació del poble català, obligat a repetir una vegada i una altra grans mobilitzacions populars per a expressar la seva voluntat de constituir un Estat propi, que, al cap de poc temps, resulten frustrades reiteradament pels "principals líders polítics". Carretero, en un article titular justament "Tot recordant Sísif", publicat al darrer número de La Veu, el butlletí de Reagrupament, també ha manifestat el seu suport al president de la Generalitat de Catalunya, l'únic capaç i legitimat per a desencallar la situació. El president de Reagrupament, a més, considera que si el president de la Generalitat emprèn les accions oportunes, comptarà amb un ampli suport de la majoria del poble català i, per descomptat, el de Reagrupament.

A les pàgines d'Internacional, Josep Sort escriu "El món ens mira" on analitza la repercussió mundial de la Via Catalana cap a la independència i, a les de Municipalisme, el regidor de Girona, Carles Bonaventura denuncia els "Concursos que afavoreixen interessos forans". La secció de Cultura, per la seva banda, compta amb la contribució de Montserrat Tudela amb el títol "Els JJOO d’hivern del 2022: Barcelona-Pirineus"

A les pàgines interiors hi ha un reprotatge especial amb motiu de la Diada nacional, que inclou un ampli recull fotogràfic dels actes de la Diada a càrrec del nostgre fotògraf, Josep-Lluís Gonzàlez. Pel que fa a l'àmbit territorial, està decicat al Districte de Sant Martí, amb un article del conseller d'aquest districte, Francisco Garcia.

Finalment, Boi Fusté, a la secció de Vida parlamentària, ens parla de "Notícies d’un mes d’agost" i la darrera pàgina, dedicada a llibres, inclou una ressenya, a càrrec de Pere Torra, sobre l'obra Victus. Barcelona 1714 ,  d'Albert Sánchez Piñol.

9.750 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament