Inauguració del local de Reagrupament a Castellar

Imatge dels particpants al dinar popular a Castellar del Vallès
(Castellar del Vallès, 13-11-2010)

Aquest dissabte Reagrupament Independentista va fer una Inauguració festiva de la Seu Electoral al Vallès Occidental Est al carrer Jaume I, 34 de Castellar. Els actes programats van ser els següents:

12:00 – Cercavila independentista amb Rut Carandell i Joan Carretero en format de cap-grossos, la petita broma que us teníem preparada. També vam portar 2 rucs catalans (guarà), un dels quals portava el carro amb el llast que suposa Espanya, però es va negar a caminar, ell sí que en sap! L’altre ruc, l’independentista amb l’estelada al llom, va ser la sensació de petits i grans. Anava molt esverat i amb prou feines el podíem dominar, sembla que la independència ja no té aturador...

13:15 – A la Plaça Catalunya, concert de música folk amb Plastic Paddies, un trio castellarenc molt animat va posar el toc musical a la jornada.

14:00 – Arriba l’hora dels parlaments, primer va parlar Marc Viñolas, enginyer Industrial, membre de la junta directiva de Reagrupament, i després Marc Monràs, molt conegut pels castellarencs i sabadellencs, ja que va ser el director de campanya de la Consulta independentista a Sabadell i el cap visible del grup per portar el tren a Castellar.

14:30 – Dinar popular a Plaça Catalunya, prop de 60 persones vam gaudir d’un dinar a l’aire lliure, al acabar ens vam fer la foto de família davant de l’estany.

Recordeu que el dilluns, dia 22, tindrem l’Acte central de Campanya a Sabadell. A les 20h a l’Hotel Urpí de Sabadell comptarem amb les intervencions del President de Reagrupament Joan Carretero, la cap de llista per Barcelona, Rut Carandell, i l’alcalde d’Arenys de Munt i núm. 2 a la llista, Carles Móra. No hi falteu!

Imgp6377
Imgp6361
8.470 lectures

Comentaris (2)

Felicitats i sempre endavant.
Felicitats, companys!
Enhorabona pel nou local!!

Total 2 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament