Impedeixen parlar en català a l'entrenador del Girona

Incident a la roda de premsa posterior al partit de futbol Osca-Girona

Després de la victòria "in extremis" dels gironins a Osca, i quan es disposava a parlar a la sala de premsa, Raül Agné va ser interpel·lat a contestar només en castellà pels mitjans locals. Davant la petició, Agné va dir que ell respondria en la llengua que li preguntessin, i davant la disconformitat dels presents, va decidir abandonar la roda de premsa.

L'entrenador del Girona, sorprès, va acabar dient: "Y si fuera inglés, ¿podría hablar en inglés?". Anteriorment, Agné havia respost algunes preguntes dels periodistes locals en espanyol. I en rebre una pregunta en català, va ser quan va començar a respondre en la seva llengua.

Més informació:

11.222 lectures

Comentaris (12)

D'aixó se'n diu: NORMALITAT LINGÜÍSTICA
D'aixó se'n diu: NORMALITAT LINGÜÍSTICA. Un 10 per al sr Agné! La presentadora, pel que se sent al video, havia demanat fer una pregunta en català, per tant, trobo correcte la reacció del sr Agné: " No hay rueda de prensa!"
Muy correcta su postura.
Soy Castellano parlante,hablo el Catalan tambien,y este señor solo se limito a contestar en el idioma en que se le pregunto.
Per si voleu enviar adhesions
He trucat al Club de futbol Girona per demanar el correu electrònic per enviar felicitacions a en Raúl Agné
És aquest:
areaesportiva@gironafutbolclub.com
Jo ja ho he fet. Crec que hauréim d'enviar una adhesió com a Reagrupament.
Moltes gracies
Moltes gracies per fer valdre el teu criteri. El Pep Guardiola amb una roda de premsa ja va topar pel mateix però aquell dia alguns periodistes ho van aceptar.
Que trist: la dignitat causa furor en aquest país
Ha d'estar molt malalt aquest país quan veiem que algú que es limita a actuar amb dignitat és notícia i causa furor. I és així perquè resulta excepcional, ja que la tònica habitual és la covardia i la humiliació, tot tan típicament catalanet. Penós país de babaus i misèria moral, aquest.
agraïment
I gràcies a la periodista!
coherència
Agraeixo l'actitud d'aquest senyor.
Espero que més persones de caràcter públic facin el que ha fet Agné. I que siguin Gallecs, Asturians, Aragonesos, Bascos, Valencians, Balears...Nosaltres defensem la nostra llengua i per tant animen a la resta de cultures que defensin la seva.
I que no ens parlin de costos per poder-ho fer perquè de temes de gestions del Govern Espanyol em podríem dir unes quantes que ja sabem i d'altres més sorprenents.
Ben fet.
Ben fet Raül. Ets el nostre model. Visca Mequinença ! Que s´han cregut aquests espanyolets/conquistadores. QUINES MENTALITATS TENEN ENCARA. Ells ens volen atemorir com abans i això s´ha acabat.

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament