Immersió de Reagrupament al Maresme

4, 5 i 6 de juny, un cap de setmana d’independència, democràcia i treball!
Immersió de Reagrupament al Maresme
(Maresme, 4, 5 i 6 de juny de 2010)

Divendres, a les set del vespre, a la llibreria Robafaves va presentar-se el llibre d’en Francesc Orteu, “Carretero. Retrat d’un metge que fa política”. L’espai cedit per la llibreria va quedar petit per poder escoltar a l’autor del llibre i a Joan Carretero, el qual va participar-hi conjuntament.

robafaves_02

A les 9 de la nit, a cavall de la serralada litoral, al Centre Atlètic Laietania, Sandra Lomas i Joan Carretero van exposar davant de més de seixanta persones el projecte polític de Reagrupament, continuat per un ampli debat amb els assistents, moderat pel secretari de la comissió executiva del Maresme, Pere Soler. Tot seguit, l’acte va concloure en un sopar, en el decurs del qual, els associats de Mataró van promoure el sorteig d’un quadre del pintor local Pere Màrtir Brasó, titulat “Volant cap a la independència”. La recaptació del sorteig, que ascendí a 400 euros, serà lliurada íntegrament a la plataforma “Mataró Decideix”, encarregada d’organitzar la consulta no vinculant per la independència el proper 20 de juny en aquest municipi.

laitenia_01

El dissabte l’activitat va iniciar-se a Arenys de Mar, on el President de Reagrupament, Joan Carretero, va ser entrevistat a l’emissora local ràdio Arenys; i continuà cap al sud de la comarca del Maresme. Concretament, el propietari i enòleg del celler Alella Vinícola, Xavier Garcia, va encarregar-se de dirigir una visita per les seves instal·lacions acompanyada d’una extensa explicació i avaluació sobre l’activitat econòmica actualment entorn la vinya.

Finalment, a dos quarts d’una del migdia, al costat de la plaça de l’ajuntament, Joan Carretero acompanyat de diferents associats del Maresme i d’altres comarques veïnes juntament amb els directius Àngel Font, Roger Granados, Marc Viñoles i els reagrupats David Vinyals i Sandra Lomas van atendre la parada local de Reagrupament i participaren en un aperitiu popular organitzat per reagrupats locals.

Tot seguit, amb la incorporació d’en Josep Sort i l’Esther Ponsa, l’activitat continuà amb la celebració d’un dinar conjunt, i a la tarda, a dos quarts de set, al Parc del Litoral de Sant Pol de Mar es va duu a terme la segona de les presentacions públiques del projecte de Reagrupament.

alella plaça_01

En Jordi Roig es va encarregar de presentar als ponents, la Sandra Lomas, en Josep Ma. Vendrell, i el President, Joan Carretero. Encara no havia acabat aquest esdeveniment, quan a l’hotel Gran Sol de Sant Pol començava un acte del Cercle Català de Negocis on s’hi van convidar diferents empresaris del Maresme Nord i que va cloure en Joan Soler, coordinador de la comissió executiva de la comarca. La jornada va finalitzar amb un sopar col·loqui amb en Joan Carretero.

sant pol_04
sant pol_03
sant pol_05
 

El diumenge 6, a les 10 del matí, a Tordera, en Joan Carretero va acudir en directe al programa matinal de ràdio Tordera amb gran èxit d’audiència. Mentrestant a Pineda de Mar començava el muntatge i la preparació de l’escenari a la cèntrica plaça de les Mèlies per a la celebració del següent acte públic. Pancartes i banderes desplegades, col·locació de cadires, megafonia, a la vegada que arriben els assistents. La furgoneta de Reagrupament s’incorpora i col·labora activament en la difusió del projecte reagrupat. 

A les 12 del migdia en Miquel Bayod s’encarrega de presentar l’acte que comença amb la intervenció de la Sandra Lomas, la segueix en Carles Mora, l’alcalde d’Arenys de Munt que s’afegeix als actes comarcals, i finalitza l’acte en Joan Carretero.

pineda_04

La gent s’aplega, escolta, aplaudeix, un èxit d’assistència. 

El moviment que encapçala Reagrupament a Catalunya cada és més viu, dinàmic i nombrós.

pineda_08

A les dues de la tarda, direcció a Calella, en un dels establiments de restauració més tradicionals d’aquest municipi, va realitzar-se un dinar conjunt entre reagrupats i participants actius de la consulta no vinculant per la independència de Calella.

El cap setmana finalitza a l’Aplec Pairal de Calella, salutacions als assistents, Joan Carretero és entrevistat pel canal de televisió comarcal Maresme Digital, i la furgoneta de Reagrupament continua ajudant a fer arribar el missatge de la necessitat urgent d’un estat català a tots els racons del nostre país.

calella aplec_01
8.100 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament