Imma Bellafont encapçala la candidatura de Reagrupament per a les municipals a Vic

Imma Bellafont encapçala la candidatura de Reagrupament per a les municipals a Vic
(Vic, 30 d'abril de 2014)

“Ha estat una decisió molt pensada, però pel moment que viu el país, ho hem fet”. Amb aquestes paraules, la candidata a les properes eleccions municipals a Vic per Reagrupament, Imma Bellafont, ha explicat que des de Reagrupament hem decidit presentar-nos a les eleccions municipals perquè és important la presència dels partits independentistes als consistoris per tal de garantir l’èxit del procés.

El coordinador d’Osona, Josep-Ramon Soldevila, ha presentat les persones que formaran part d’aquesta candidatura, que s’ha ratificat aquest dimarts en l’assemblea comarcal de Reagrupament. La llista que encapçala Imma Bellafont, la formen també el mateix Josep-Ramon Soldevila, Eva Solé, Ramon Sirera i Lorda Baulenes.

El President de Reagrupament, Joan Carretero, ha assistit a l’acte i ha afirmat que “aquesta candidatura serà una variable positiva per Vic ja que les persones que la formen fa anys que estan vinculades en diverses entitats i associacions i tenen el compromís públic de treballar per la ciutat”. En aquest sentit, ha explicat que properament s’iniciaran contactes i la llista s’obrirà a les entitats que ho vulguin per tal de participar-hi activament. Carretero ha remarcat a Reagrupament “som gent que no ens barallem per un lloc polític sinó que volem treballar pel país i la ciutat” i ha insistit també en la importància de la regeneració democràtica, ja que sense pràctiques més transparents, no podrem arribar a la independència.

Joan Carretero ha remarcat també que des de Reagrupament “ens agradaria que fos una candidatura d’ampli espectre i per això no tanquem la porta a cap altre partit independentista”.

4.205 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament