Granados: "Defensar la independència no pot ser compatible amb acceptar de bon grat l'autonomisme"

Granados: "Defensar la independència no pot ser compatible amb acceptar de bon grat l'autonomisme"
(Vilafranca del Penedès, 21 de maig de 2010)

"Defensar la independència, avui, no pot ser compatible amb acceptar de bon grat l'autonomisme, encara que el disfressin amb noms ampul·losos com federalisme asimètric", va dir.

La presentació va tenir lloc el divendres de la setmana anterior al Virus Cafè, durant una nova Assemblea general de Reagrupament Alt Penedès. En aquest cas, la convocatòria es va fer oberta a tots aquells simpatitzants i penedesencs en general que estan interessats en el projecte de Reagrupament però que encara no s'hi han associat. Per tal de fer-ho més amè i atractiu, es va comptar amb Roger Granados, en la seva condició de participant en l'elaboració del projecte de Constitució de Catalunya.

Ben aviat però, la vetllada va anar derivant en un viu debat sobre la situació que es viu al país i les expectatives electorals i nacionals del sobiranisme en general i del projecte de candidatura unitària que impulsa Reagrupament. En aquest sentit Granados es va mostrar convençut de la força de l'independentisme malgrat el buit mediàtic a què ens veiem sotmesos i, sobretot, de l'aposta clara per la via d'aconseguir la majoria necessària per arribar a la proclamació des del Parlament.

La sessió fou molt animada, amb la presència d'una trentena de persones, i de la presentació de la Constitució es va passar a parlar obertament dels molts aspectes de la política catalana que neguitegen el sobiranisme en general i els reagrupats en particular, tot demostrant que ens trobem en uns moments plens d'il·lusió i d'empenta.

Un cop acabat l'acte vam acabar amb un lleuger pica-pica. Prèviament, aquest mateix divendres, s'havia realitzat un dinar amb persones vinculades a l'àmbit jurídic del Penedès, per tal de presentar-los el projecte de Constitució de Catalunya en els seus aspectes més legals i de discutir-ne la bondat de la proclamació unilateral d'independència. 

6.660 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament