Gran èxit de la graellada de Reagrupament a Sant Just Desvern

Graellada popular a Sant Just Desvern

El proppassat dissabte 18 de setembre va tenir lloc una graellada popular a Sant Just Desvern organitzada per l’agrupació local de Reagrupament, a la qual van assistir més d’un centenar de persones. L’objectiu era promoure la coneixença entre els reagrupats de Sant Just i de la comarca, tot i que també hi van fer cap associats d’altres territoris.

No només això, sinó que també van participar a la graellada els màxims dirigents locals i altres militants de CiU, ERC i SCI, amb la qual cosa va quedar palès el bon ambient que hi ha entre tots els patriotes a nivell municipal, malgrat treballar en el marc d’opcions polítiques diverses.

Després de la graellada, van tenir lloc els parlaments dels tres primers candidats de Reagrupament per la circumscripció de Barcelona. Va iniciar les intervencions la cap de llista, Rut Carandell, seguida de Montserrat Tudela. Finalment, va intervenir Carles Móra, amb un dels seus emotius parlaments als quals ja ens té acostumats.

L’acte es va cloure amb la interpretació de l’himne nacional amb tots els assistents dempeus. La graellada va comptar amb l’organització impecable del coordinador i el secretari locals, i amb la col·laboració de diversos associats de Sant Just, així com dels botiguers i comerciants del municipi.

Els 3 primers candidats per Barcelona de Reagrupament: Rut Carandell, Carles Móra i Montserrat Tudela
graellada sant just 2
9.388 lectures

Comentaris (1)

Transversalitat?
Si es cert que hi van participar gent de CiU i ERC donc molt bé.,això se'n diu transversalitat.
Jo que soc d'ERC ha de dir que excepte en converses post electorals municipals , mai al meu poble - Sant Cugat - ens trobavem amb CíU per parlar o intercanviar punts de vista. Tampoc no ho feiem amb IC ni amb PSC. Jo ho trobava a faltar, no ho veia bé.Es poden fer debats per parlar per exemple del concert economic o de si es factible o no economicament una Catalunya independent i que cada partit portes gent a les taules de debat.Els arguments són claríssims a favor de la independència poer tant hem d'estar tranquils
Sense ERC, Ciu i una part molt important de PSC i I.C mai no aconsaeguirem la independènciA.
LA GENT D'AQUESTS DOS ÚLTIMS PARTITS BEN INFORMADA NO TÉ PERQUÈ NO OBRIR-SE, TOT I QUE NO SERÀ FÀCIL.P:ex, el tema econòmic que afecta el seu futur i els dels fills i nets es un bon punt per a entrar a dialogar amb ells.
Tors els grups socials tenen un narcissisme i els fa desconfiar dels altres grups.Vull dir que molta gent de I.C i PSC en el seu inconscient pensen que som gent egoísta i de dretes sense cap sensibilitat social. Això,- us ho dic de veritat s¡ho creuen, ho he comprovat més d'un cop. i es degut a que mai no llegeixen diaris ni revistes sobiranistes, ni llibres d'aquest contingut, ni de història de Catalunya, perquè viuen- i sobretot vivien- immersos en la espanyolització més total dels mitjans com El País o TV2 o TV1 quan no de tele 5 o Antena 3 o la sexta.
Aquests darrers anys amb l'augment de la conciència nacional i l'arribada de nous periodistes bons i independentistes ja els arriba més cosa en aquests sectors.
jo, parlant amb gent, bona gent d'aquiestes tendències, he comprovat com tenen de distorsionada la visió sobre nosaltres, distorsionada en negatiu.
Aquesta ignorància es cura parlant.
També ens intereesa a nosaltres donc aprendrem que ells en la seva mentalitat també tenen els seus valors i nosaltres per eixe mateix fenòmen del narcissisme propi dels grups tendim a veure'ls pitjor del que són , com si els consideressim d'una tossuderia absurda i negativa i no, no és així.
la gent - en el fons ho sabem tots- te la mateixa capacitat que nosaltres per a defensar els seus interessos.
Es pèrxò que hem de tractar aquesta gent amb fermesa- defensant la nostra nació-, sí,però amb respecte`, paciència i comprensió. I ja ens trobarem
Molt bona nit

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament