Fi a 25 anys de TV3 al País Valencià

Es perd una eina vital de cohesió de l'espai de comunicació en la nostra llengua
Fi a 25 anys de TV3 al País Valencià

TV3 ja no es pot veure des del País Valencià des de tres quarts de deu d'aquest vespre de dijous. Acció Cultural del País Valencià ha hagut de tancar els repetidors davant les greus amenaces d'elevades multes del govern de la Generalitat Valenciana. Després de 25 anys d'emissions, fetes trampejant una situació plena d'obstacles, s'ha perdut un dels instruments de cohesió de la llengua, la cultura i la nació catalanes.

Protestes generalitzades a pàgines web, Twitter i Facebook

Com sol passar en aquestes ocasions i, tal com ha passat en les recents crisis dels països de l'Orient Mitjà, Internet ha esdevingut un espai per a l'expressió oberta i ràpida de la protesta. El diari digital Vilaweb ha deixat d'emetre en solidarita tamb el tancament de TV3 i els webs d'Acció Cultural del País Valencià i Òmnium Cultural s'hi han afegit, entre molts d'altres. Lamentablement, La Generalitat Valenciana i Espanya s'alinien amb les dictadures que impedeixen la llibertat i agredeixen una cultura i una llengua.

Reagrupament s'afegeix a les propostes i constata un cop més la impossibilitat d'assegurar la supervivència de la nostra identitat, cultura i llengua dins del sistema autonòmic d'Espanya. Així mateix, us convidem a manifestar la vostra opinió sobre el fet a Facebook  o a Twitter amb l'etiqueta: #sensesenyal , que hores d'ara ja és l'assumpte més comentat.

Joan Carretero (atenent la periodista de TV3, Empar Marco) i Rut Carandell a Alacant el 24 d'abril de 2008 en una manifestació contra els tancaments de repetidors de TV3
11.859 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament