Fernàndez: “Anem en un 600 i no podem córrer més, necessitem cotxe nou si volem esdevenir un país"

Fernàndez: “Anem en un 600 i no podem córrer més, necessitem cotxe nou si volem esdevenir un país"
(La Llacuna, 20 de maig de 2010)

Els ponents van exposar amb claredat el projecte de l’associació de Reagrupament, basat en la independència de Catalunya i en la regeneració de la política. 

Sandra Lomas  va fer esment als diversos fets que amenacen el respecte al fet diferencial de Catalunya, a nivell cultural, lingüístic, identitari, econòmic i nacional, assenyalant que la societat catalana no té cap altra sortida que reaccionar patriòticament i fer un pas endavant per defensar la nostra dignitat nacional, constatant que només sent independents la societat catalana podrà sobreviure. 

Així mateix, Lomas va explicar que Reagrupament és fruit de la reacció de la societat civil, la qual cal que per assolir els seus objectius nacionals tradueixi políticament aquest sentiment en les properes eleccions al Parlament de Catalunya, impulsant una candidatura transversal que tingui com a màxima prioritat la declaració unilateral de la independència de Catalunya.

En Jaume Fernàndez, va explicar amb exemples molt planers els perjudicis causats al nostre autogovern per l’actual situació de dependència vers Espanya, limitant el nostre potencial econòmic, social i nacional: “anem en un 600 i no podem córrer més, necessitem cotxe nou si volem esdevenir un país normal”. 

En Jaume, va indicar que Catalunya compleix amb tots els requisits de ser una nació i que per tant cal lluitar democràticament per les nostres llibertats i esdevenir Estat. També va denunciar els actuals partits polítics per no saber donar resposta a les necessitats reals del ciutadans i moure’s únicament per interessos personals i de partit, enlloc de defensar els interessos nacionals. Però per defensar-los realment, simplement hem de ser un país lliure!

Aquest acte de presentació de Reagrupament a La Llacuna s’emmarca en la difusió del projecte de Reagrupament arreu del territori nacional, mobilitzant i promovent una alternativa política necessària per garantir el progrés i el benestar de Catalunya.

5.812 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament