Exposició de fotografies de Francesc Boix, el fotògraf de Mauthausen

Serà a la seu nacional de Reagrupament fins el proper 17 de juliol
Exposició de fotografies de Francesc Boix, el fotògraf de Mauthausen

A partir d'aquest dilluns, 22 de juny, es podrà recuperar l'exposició de fotografies de Francesc Boix, el fotògraf de Mauthausen, a la seu nacional de Reagrupament. Una mostra inaugurada el passat mes de febrer i que es va veure interrompuda en motiu de a pandèmia de la Covid. 

L'exposició forma part dels actes d'homenatge a Francesc Boix en motiu del centenari del seu naixement.

L'horari serà a partir d'aquest dilluns, 22 de juny, de les 18h a les 21h a la nostra seu, al carrer Roger de Llúria, 5, 2-2, i hi serà fins el proper 17 de juliol.

A més, el dimarts 7 de juliol, a les 19h, coincidint amb el 69è aniversari de la mort de Boix, es farà un acte en el que comptarem amb la intervenció d'en Ricard Marco, membre de Fotoconnexió, l'associació que ha digitalitzat totes les fotografies de Boix, i n'August Andreu, amic personal i una de les poques persones encara vives que varen conèixer a en Francesc Boix (coneixença plenament documentada a l'exposició). També es projectarà el documental "Francesc Boix, un fotògraf a l'infern" de Llorenç Soler.

Cal remarcar que a més de veure les fotografies es podrà demanar ampliació del tema a l'Augus Andreu, que hi serà tots els dies en l'horari previst.

L'exposició ha estat organitzada per Reagrupament i ha comptat amb la col·laboració del Museu d'Història de Catalunya, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Amical de Mathausen.

3.357 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament