Esquerra intenta guanyar als despatxos de la junta electoral el que ha perdut a les urnes

Candidats de Reagrupament a la candidatura CUP+Reagrupament a Girona

Arran dels intents desesperats d’ERC de Girona de remoure cel i terra a la recerca d’uns vots que li permetin continuar sent present a l’Ajuntament de la nostra ciutat, malgrat la sentència clara que les urnes van dictar el passat 22 de maig, l’executiva del Gironès de Reagrupament Independentista considera que:

La candidatura de la CUP+Reagrupament es mereix el resultat obtingut, ja que ha ocupat espais d’altres partits que ara reclamen vots per les meses. A vegades arribar a acceptar la realitat costa molt. Els que ara reclamen hauran de pair durant una temporada llarga que la gent, que no és ximple, sap el que vol i que ha votat a consciència. Els gironins i les gironines volen canvis a l’Ajuntament i això s’ha demostrat en el resultat que hi ha hagut.

Independentment de quin sigui el repartiment d’escons final, el resultat de la candidatura de la CUP+Reagrupament ha estat excel·lent i això ERC no ho podrà emmascarar encara que pugui salvar un regidor dels quatre que tenien.

El fet que Reagrupament apostés per l’acord amb la CUP i no pas amb ERC ha estat determinant en el resultat que hi ha hagut, i això és el que dol més a Esquerra, que, malgrat haver tingut l’oportunitat de pactar amb Reagrupament, per la seva actitud prepotent, la seva manca de compromís amb la regeneració democràtica, el seu vet a determinats candidats de Reagrupament, la seva obstinació a re-col·locar càrrecs del tripartit… al final facilités que Reagrupament i la CUP s’entenguessin i que ERC es quedés sola, la qual cosa ha portat als resultats que hi ha hagut: CUP+Reagrupament, 3 (0); Esquerra, 0 (4).

Mantingui el regidor o no, Reagrupament Independentista continuarà treballant a la ciutat de Girona en col·laboració amb la CUP, a favor dels interessos dels gironins i les gironines i a favor de les llibertats nacionals de Catalunya, cosa que massa sovint Esquerra no ha fet des del nostre ajuntament, com per exemple quan aquest partit es va negar a promoure la declaració de Girona com a municipi exclòs de la Constitució Espanyola; amb la seva posició favorable a la construcció del pavelló de la Devesa; amb el seu silenci en el tema del TAV, amb el seu total seguidisme a les polítiques del PSC i en tantes altres qüestions que ara no val la pena recordar.

6.698 lectures

Comentaris (4)

Mania persecutòria d'ERC contra Carles Bonaventura
Realment sembla que ERC té mania persecutòria contra en Carles Bonaventura. Primer el van expulsar, he vist a internet calúmnies (penjades fa temps per gent d'ERC) dient que "algú" el va subvencionar per presentar-se amb el PRC ja fa uns anys, el van arribar a vetar... i ara faran tot el possible i l'impossible per evitar que sigui regidor. Aquesta gent d'ERC de Girona sembla la màfia, quan se li posa algú entre cella i cella no paren..
Al Ricard
Suposo que això de "la gent sap el que vol" es refereix a l'espai polític de la regeneració independentista, que ha estat desatès per un partit i ocupat per uns altres.

I sobre això de "la massa"... és evident que la part de la societat que té inquietuds polítiques és minsa, la majoria de la població no sap què defensem. Una prioritat ha de ser construir i promoure mitjans de comunicació catalans i populars o no ens en sortirem (em refereixo a salvar el país).
Apunt de rigor
No estic d'acord que "la gent no és ximple, sap el que vol i ha votat a consciència". A Girona ha guanyat CiU, un partit regionalista, o sigui partidari de la submissió catalana a Espanya. I en segon lloc s'ha optat pel PSOE de Catalunya. Sobren més paraules.
La massa, aquí i arreu, sempre ha estat, és i serà ximple. La història i la sociologia ho certifiquen. Negar-ho és enganyar-se o ser hipòcrita del políticament correcte. No confonguem. Diguem les coses pel seu nom o callem.
oooooh
amics aquí, enemics allà... No entenc res! I jo segueixo d'associat... No m'entenc! S'entén l'independentisme? Quan deixarà d'agredir-se?

Total 4 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament