ERC i RCat acorden anar junts a les municipals a Granollers

Granollers

La secció local d’Esquerra Republicana i Reagrupament Independentista a Granollers van signar ahir a la tarda un acord amb per concórrer en una candidatura comuna a les properes eleccions municipals de 22 de maig.

Pep Mur, que continua com cap de llista, i Marc Escarmís, membre de l’executiva de RCat al Vallès Oriental, van presentar ahir el manifest conjunt i el document de bases programàtiques. També van llençar una crida a "tots aquells partits, associacions, entitats i ciutadans de Granollers perquè ens apleguem sota el paraigües d'una gran entesa municipal”, tal com va explicar Marc Escamís. Pep Mur, per la seva banda, va assegurar que “acollirem a totes les persones, organitzacions i grups que creguin que cal canviar la ciutat per avançar junts, per fer més gran aquesta coalició”.

En Pep Mur va afirmar que “l’independentisme forma part del nostre ADN, de la nostra manera de ser i el nostre projecte col·lectiu, i per tant ningú l’ha de posar en dubte, però a Granollers ara també hi ha més de 5.000 aturats, zones urbanístiques en estat deplorable i moltes coses a canviar. Granollers té molts problemes i hem vist que amb RCat podem compartir la sensibilitat vers aquests problemes”.

En Marc Escarmís es va felicitar per l’acord i va afirmar que “Granollers després de 30 anys necessita aire nou al nostre Ajuntament. Cal nova gent, noves formes i noves polítiques que permetin una veritable participació de la ciutadana en la política municipal”. “Reagrupament no serà l'obstacle per aconseguir la millor entesa possible i estem totalment oberts a escoltar i donar suport a les reivindicacions que la ciutadania cregui oportunes”.

En Pep Mur també va assegurar que “volem fer política escoltant la gent, però sobretot amb il·lusió. Volem portar aquesta il·lusió a la ciutat, perquè creiem que Granollers ja no té ànsies per res, veu que res evoluciona positivament. Practicarem política apropant-nos a la gent, a les organitzacions, per entendre i buscar solucions als seus problemes i necessitats.

6.936 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Montblanc
HOMENATGE A RAMON PAYÀS
Universitat Nova Historia

En el marc de la 6a Universitat Nova Història de Montblanc, homenatge a En Ramon Payàs, membre de la Junta Directiva de Reagrupament i difusor de les «Homilies d’Organyà, que ens ha deixat fa unes setmanes.

A càrrec d’En Josep Sort , historiador i president de Reagrupament i de Na Teresa Casals , Creu de Sant Jordi i associada a Reagrupament.