Emotiu homenatge a quatre patriotes morts a la muntanya

Emotiu homenatge a quatre patriotes morts a la muntanya

Aquest diumenge va tenir lloc al Fossar de les Moreres un homenatge a Jordi Gomis, Martí Gasull, Toni Nadal i Marc Font. Tots quatre, amb un ferm compromís amb la llibertat del nostre país, tots quatre vinculats pel seu amor a la muntanya, que se'ls va endur en tràgiques circumstàncies. L'escenari escollit fou l'històric emplaçament de Barcelona on foren enterrats els defensors de les llibertats catalanes a la ciutat de Barcelona durant el setge de 1714.

L'homenatge -organitzat per la Coronela i el grup de patriotes per la Devolució- va tenir una forta càrrega emotiva i va comptar amb la participació d'un destacament de la coronela. Reagrupament també hi va ser present, per tal d'acompanyar i recordar tots quatre patriotes i, especialment, Jordi Gomis, company de Reagrupament i membre de la Junta Directiva, a nom del qual l'associació ha dedicat un premi d'articles periodístics. Així mateix, a la darrera Assemblea, Reagrupament va homenatjar el fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull, a qui va lliurar -a títol pòstum- el títol de Segador de l'Any 2012 .

HomPatrMunt13 026 (640x425)
HomPatrMunt13 079 (640x425)
HomPatrMunt13 088 (640x425)
6.396 lectures

Comentaris (1)

Emotiu homenatge a quatre patriotes morts a la muntanya
Descansin en pau els quatre companys. Estimaven Catalunya i van lluitar, cadascú en la seva professió, per Catalunya. Moltes gràcies per fer camí cap a la independència del nostre poble.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament