Emotiu homenatge a quatre patriotes morts a la muntanya

Emotiu homenatge a quatre patriotes morts a la muntanya

Aquest diumenge va tenir lloc al Fossar de les Moreres un homenatge a Jordi Gomis, Martí Gasull, Toni Nadal i Marc Font. Tots quatre, amb un ferm compromís amb la llibertat del nostre país, tots quatre vinculats pel seu amor a la muntanya, que se'ls va endur en tràgiques circumstàncies. L'escenari escollit fou l'històric emplaçament de Barcelona on foren enterrats els defensors de les llibertats catalanes a la ciutat de Barcelona durant el setge de 1714.

L'homenatge -organitzat per la Coronela i el grup de patriotes per la Devolució- va tenir una forta càrrega emotiva i va comptar amb la participació d'un destacament de la coronela. Reagrupament també hi va ser present, per tal d'acompanyar i recordar tots quatre patriotes i, especialment, Jordi Gomis, company de Reagrupament i membre de la Junta Directiva, a nom del qual l'associació ha dedicat un premi d'articles periodístics. Així mateix, a la darrera Assemblea, Reagrupament va homenatjar el fundador de la Plataforma per la Llengua, Martí Gasull, a qui va lliurar -a títol pòstum- el títol de Segador de l'Any 2012 .

HomPatrMunt13 026 (640x425)
HomPatrMunt13 079 (640x425)
HomPatrMunt13 088 (640x425)
3.853 lectures

Comentaris (1)

Emotiu homenatge a quatre patriotes morts a la muntanya
Descansin en pau els quatre companys. Estimaven Catalunya i van lluitar, cadascú en la seva professió, per Catalunya. Moltes gràcies per fer camí cap a la independència del nostre poble.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament