El rei espanyol i el ministre Wert rivalitzen en la intensitat de la xiulada en la final de bàsquet

El partit ha acabat amb una clara victòria del F.C. Barcelona
El Barça s'ha alçat amb el triomf a Vitòria

El rei d'Espanya ha rebut una eixordadora xiulada i crits de "fora, fora" a l'inici de la final de copa de bàsquet entre el F.C. Barcelona i el València, que ha impedit l'audició de l'himne espanyol.

També hi era el ministre d'Educació, José Ignacio Wert, el qual ha rebut una forta xiulada quan, a la mitja part, ha sortit a la pista per lliurar la Minicopa de bàsquet als jugadors del Reial Madrid.

El monarca Borbó ha tornat a presidir una final de copa dos anys després de l'última disputada a Madrid, ja que la temporada passada es va absentar de la final celebrada al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Bildu havia avisat que el rei Joan Carles "no seria benvingut" aquest diumenge a Vitòria. I efectivament, així s'ha demostrat.

L'himne espanyol, que ha sonat durant 28 segons, amb prou feines s'ha pogut sentir a causa de la intensitat desl xiulets i crits de rebuig. Mentre el públic li dedicava esbroncades, el monarca saludava mirant cap a les grades, en què es veien algunes banderes independentistes catalanes i pancartes a favor de l'acostament dels presos.

El president de l'ACB, Eduardo Portela, i el lehendakari Iñigo Urkullu també hi han estat presents.

5.615 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament