El PSC rebutja el dret a decidir i s'ajunta amb el PP i PxC a l'Hospitalet

PSC, PP i PxC aproven que l'Hospitalet de Llobregat boicotegi la consulta
El PSC rebutja el dret a decidir i s'ajunta amb el PP i PxC a l'Hospitalet

El PSC de l'Hospitalet rebutja el dret a decidir del poble català i assumeix les tesis del PP i la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), com es desprèn d'una moció presentada pel PP  en el ple local del maig, contra la qual només hi van votar CiU i ICV-EUiA.

En conseqüència, l'ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat no participarà en el procés cap a la consulta, ni tan sols en el Consell Assessor per a la Transició Nacional. Segons el text defensat pels populars, que cita la Constitució i diverses sentències del Tribunal Constitucional, "la Generalitat [...] insisteix en la seva intenció d'incomplir la llei en cas que el govern central en prohibeixi la celebració [de la consulta]". Segons el PP, aquest "desafiament institucional" suposa "un acte de rebel·lia contra el nostre ordenament jurídic al qual l'ajuntament de l'Hospitalet no pot donar suport".

Així, PP, PSC i PxC han acordat que l'ajuntament mostri "el seu rebuig a formar part del Consell Assessor per a la Transició Nacional, la intenció del qual és promoure la independència de Catalunya", i no facilitar "recursos humans ni materials de caràcter municipal per a la celebració, a la ciutat, del referèndum que proposa el govern de CiU en cas que aquest no hagi estat aprovat pel Congrés dels Diputats".

6.535 lectures

Comentaris (1)

Dret a decidir per tots?
On estan es democrates? Democracia la meva, pero per la resta no? Aixi no son les coses! Vergonya em doneu, s'han de respectar les majories, siguin quines siguin, tan si agraden com si no.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament