El President de Reagrupament, Josep Sort, coordinador de voluntaris en la campanya del Si del PDeCAT

El President de Reagrupament, Josep Sort, coordinador de voluntaris en la campanya del Si del PDeCAT

El proper dijous, 1 de juny, comença la campanya pel Sí al referèndum del PDeCAT. La directora del comitè de campanya, Montserrat Candini l'ha presentat aquest dilluns i ha explicat que se centrarà en convèncer el col·lectiu d'indecisos, que pot ser d'unes 200.000 persones. 

El President de Reagrupament, Josep Sort, serà també un dels puntals de la campanya ja que serà l'encarregat de la coordinació de voluntaris. Segons la mateixa Candini, es vol buscar el màxim nombre de voluntaris perquè expliquin en actes i xarxes socials les bondats de tenir un Estat català. Candini ha afegit que no és necessari que aquests voluntaris siguin del PDeCat sinó que "necessitem gent que vulgui el referèndum i aposti pel Sí". 

La campanya comptarà amb la participació de tots els dirigents del partit, també del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i es faran el actes al carrer, es repartiran tríptics i diferents elements de marxandatge, photocalls, speak corners i una ràdio pel Sí que conduirà el periodista Miquel Calçada penjant cada dia un àudio a les 17h.14 explicant un dels motius pel Sí. També hi haurà un whatsapp perquè la gent pugui expressar els seus dubtes o puguin inscriure's com a voluntaris.

1.172 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament