El President de Reagrupament, Josep Sort, a la llista de Junts Per Catalunya

El President de Reagrupament, Josep Sort, a la llista de Junts Per Catalunya

El President de Reagrupament, Josep Sort,  forma part de la llista del President legítim de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Una candidatura, Junts Per Catalunya, de la qual estem orgullosos de poder-hi participar perquè pensem que Puigdemont ha de ser el qui porti a terme el desplegament de la República Catalana en tots els seus aspectes.

sort

L'aplicació de l'article 155 per part d'un estat antidemocràtic i feixista ha de ser anul·lada de facto i restituir immediatament el govern legítim de Catalunya que va ser escollit pel poble català el passat 27 de setembre de 2015.

Pensem que Junts Per Catalunya és la millor manera de portar a terme tots aquests aspectes. Es tracta d'una candidatura on majoritàriament hi ha persones de la societat civil i molt preparades i disposades a portar a terme la voluntat dels catalans.

Continuem posant-nos doncs, al servei del President legítim de la República Catalana, el Molt Honorable Carles Puigdemont, i seguim amb el compromís de, tal i com va dir el President de Reagrupament en la seva proclamació, "deixar-nos la pell" per assolir la independència del nostre país".

1.873 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament