El PP consagra una nova atrocitat contra la llengua catalana #ésMaó

L'ajuntament de Maó enllesteix els tràmits per canviar el nom propi de la ciutat pel de 'Maó-Mahón'
Campanya contra el canvi de nom. FACEBOOK

Només des d'un odi al país i a la seva llengua pròpia es pot entendre l'actuació del PP, que està enllestint els darrers tràmits formals per eliminar el nom català de la ciutat de l'illa de Menorca. Es desconeix si el pas següent serà canviar el nom de l'altra ciutat de l'illa, Ciutadella, per "Ciudadela-Ciutadella".

El debat sobre el nom de la ciutat menorquina de Maó arriba a la seva fi aquest dilluns amb l'aprovació del nou doble topònim, 'Maó-Mahón'. El ple ja va acceptar el canvi l'octubre de l'any passat però es va obrir un període d'al·legacions que han fet necessària una segona votació.

El canvi és una atrocitat amb tota regla, similar a si als Estats Units canviés el nom castellà de la ciutat californiana de Los Angeles per "The Angels-Los Angeles." La grotesca i rídicula situació provocada pel PP podria fer riure si no fos un acte gravíssim, que constitueix un nou capítol de l'agressió del PP contra la llengua catalana, cosa que porta camí d'esdevenir un genocidi lingüístic de primer ordre.

#ÉSMAÓ

La decisió es prendrà aquest dilluns per petició expressa del Partit Popular (PP) que va presentar la proposta per la via d'urgència i es va acceptar. Després de la votació, només serà necessari el vistiplau del Consell de Menorca perquè es comencin a substituir tots els cartells de la ciutat i el canvi sigui definitiu.

Davant aquest anunci, els usuaris de Twitter han utilitzat l'etiqueta#ésMaó , que ja s'ha convertit en tendència, per deixar els seus comentaris en què es mostren contraris a la decisió. A Facebook  també es va crear una pàgina, que ja té més de 2.500 'm'agrada' i on també es poden trobar notícies relacionades amb el tema i reaccions de la gent.

4.720 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament