El PP canviarà "Gran Teatre" per "Gran Teatro" perquè la llengua pròpia del país té "càrrega ideològica"

Els noms de "Gran Teatre" d'Elx té els dies comptats
(Elx, 7-06-2011)

Segons que informa el diari Abc , el PP ha decidit "eliminar la càrrega ideològica de la seva oferta cultural" i canviarà els noms del Gran Teatre i del centre cultural "L'Escorxador" per a posar-los en castellà. Segons el rotatiu madrileny "el nou govern popular sorgit de les urnes normalitzarà la política cultural d'Elx, que durant els darrers quatre anys ha estat en mans de la regidora  de Compromís, Ángels Candela, en virtut del pacte de govern del 2007."

Per això, canviarà el nom al Gran Teatre, que tindrà la seva denominació en castellà. També canviaran el nom del centre cultural l'Escorxador, tot i que no han decidit posar-li el nom "Centro Cultural El Matadero". Segons el diari Abc , "el nou equip de govern de l'Ajuntament d'Elx, que sorgirà del ple que se celebra el proper dissabte, ja està estudiant un nou nom per al centre cultural municipal, per tal que resulti més adequat per al públic il·licità". Naturalment, adequat vol dir que s'eliminarà la denominació valenciana i es posarà en castellà.

Per al diari Abc , durant el mandat que acaba de concloure, "la gestió de l'àrea de Cultura en mans de l'edil Ángels Candela ha estat marcada per un cert nacionalisme catalanista". Per això, seguint el diari madrileny, cal 'normalitzar' la política cultural d'Elx començant per eliminar la llengua pròpia del país en la mateixa retolació dels equipaments culturals.

Notícia de l'ABC:

ESCORXADOR(1)
7.276 lectures

Comentaris (3)

Tristesa
Tristesa i ràbia de que ens deixem col·lonitzar d'aquesta manera.
Patètic, intransigent, retrograd, desafortunat, tendenciós, subjectiu, malintencionat, opressiu...
Es moltes coses menys civilitzat i encertat.

Molt lamentables les postures de la Generalitat Valenciana. No cal dir res més..

Quina colla de fatxes!
Continua l'espanyolització... igualet que amb en franco, demencial!

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament