El llot de La Camarga empastifa Sánchez Camacho cada cop més

Les filtracions de la conversa amb Victoria Alvárez posen de manifest les contradiccions de la dirigent del PP
El llot de La Camarga empastifa Sánchez Camacho cada cop més

La presidenta del PP s'ha limitat, aquest dijous, a amenaçar qui hagi utilitzat qualsevol plataforma per difondre la conversa que va tenir al restaurant La Camarga amb l’examant del fill gran de l’expresident Pujol després que s’hagi fet pública via twitter parcialment. Sánchez Camacho s'ha negat a comentar el contingut de la conversa recorrent a la cantarella que no para de repetir que es tracta d'una conversa privada, malgrat que cada cop ha esdevingut més pública.

A part d'aquesta amenaça explícita, la dirigent del PP no ha fet cap altra al·lusió a la cèlebre conversa durant una roda de premsa convocada al Parlament. Sánchez Camacho en tot moment s'ha negat a valorar-ne el contingut i ha deixat sense resposta la pregunta d'un periodista sobre si ella utilitza fiscals de confiança, com sembla que expressa a la conversa.

Preguntada repetidament pels periodistes sobre la hipotètica afectació i perjudici que pot tenir el coneixement públic de la conversa sobre la seva imatge política, la cap de files popular ha rebutjat contestar-les. No obstant això, la versió que manté la líder popular ha quedat en entredit i han aparegut nombroses contradiccions. La Camarga -nom del restaurant on la conversa va tenir lloc- és una zona amb aiguamolls i estanys en què sembla que Sánchez Camacho està cada cop més enfagada.

4.050 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament