El globus per la llibertat que va fer 70 quilòmetres

El globus per la llibertat que va fer 70 quilòmetres
(Barcelona, 23-03-2013)

Aquest dissabte dia 23 de març es va muntar la carpa de Reagrupament a la plaça Catalunya de Barcelona per darrera vegada el  primer trimestre d’enguany.

La valoració d’aquesta nova promoció de la necessitat de la independència de Catalunya és altament positiva: s’han repartit més de 5.000 fulletons explicatius dels avantatges de ser ciutadans d’un Estat propi, s’ha parlat amb centenars de persones sobre el procés que ens durà a la llibertat, i s’han repartit milers de globus als infants que passaven.

De les converses amb els vianants, se n’ha pogut copsar un cert desànim vers la possibilitat real d’assolir la plenitud nacional, i alhora, les contradiccions que s’interpreten des de la ciutadania d’algunes declaracions de membres de la coalició governamental.

DSCN0910_2

La carpa de Barcelona ha generat una rèplica a l’Hospitalet de Llobregat, on s’ha muntat dues vegades.

L’equip d’associats a Reagrupament que ha estat a peu de carrer explicant amb rigor els avantatges de l’Estat propi i les opcions que tenim d’assolir-lo –és a dir el referèndum o la declaració unilateral d’independència- han estat més de 30 hores cada un d’ells al carrer empenyent perquè arribi el dia que  puguem ser un nou Estat d’Europa.

El darrer dissabte hi va haver una anècdota insòlita però significativa: a darrera hora del matí, una companya de Reagrupament de Vic ens va comunicar via whatsapp que en un cafè a la plaça de Vic hi havia una criatura amb un globus de Reagrupament on diu clarament “INDEPENDÈNCIA i DEMOCRÀCIA”, i no va poder estar-se de preguntar-li d’on l’havia tret. La criatura, amb naturalitat, li va respondre: “me l’han donat a Barcelona, abans d’agafar el tren”. 

El cansament i el fred dels reagrupats de plaça Catalunya es van fer fonedissos. L’alegria de saber que el missatge per a la llibertat del nostre poble havia fet un recorregut de més de 70 quilòmetres amb tren va esdevenir una bona recompensa a l’esforç  i dedicació de tots aquests dissabtes al matí.

Gràcies per aquestes més de 30 hores que heu treballat al carrer, Pilar, August, Roser, Joan, Albert, Dolors, Oriol, David, Clàudia, Carles, Enric, i Josep-Lluís!

Gràcies, incansables!

4.415 lectures

Comentaris (1)

Molts més
Més incansables calen a Reagrupament!

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament