El CCN plantarà cara a Foment del Treball si la patronal vol oposar-se a la voluntat dels catalans

L'acte del 14 de febrer (“Anem per feina”) ha de ser de suport a l’economia catalana i “no pas de pressió per fer retrocedir la sobirania catalana”
Gay de Montellà, president de la patronal Foment del Treball Nacional

El Cercle Català de Negocis, l’associació d’empresaris que defensa que només amb un Estat propi Catalunya serà econòmicament viable, s’ha trobat amb una sorpresa aquest cap de setmana a Twitter. De manera espontània dissabte la xarxa va començar a bullir amb centenars de missatges de persones que, identificant-se com a empresaris o autònoms, deien no sentir-se representats ni per Foment del Treball ni per Pimec i afirmaven que estan al costat del Cercle Català de Negocis en la seva posició de defensa de la sobirania del país.

Arran d’aquest moviment i d’un procés de reflexió intern engegat fa setmanes, el Cercle vol expressar la seva determinació en la defensa de l’Estat propi. Asseguren que plantaran cara a Foment del Treball i a qualsevol altra organització patronal catalana que “oposant-se a la voluntat dels catalans expressada majoritàriament a favor de l’exercici del lliure dret a decidir, pressioni el Govern català perquè faci marxa enrere en el procés polític encetat amb la Declaració de Sobirania aprovada pel Parlament”.

En aquest sentit, des de la junta del Cercle asseguren que vetllaran perquè l’acte que Foment, el Cercle d’Economia, la Cambra de Comerç i Pimec - entre altres- han convocat pel pròxim 14 de febrer al Palau de Congressos de Barcelona i que porta per títol “Anem per feina” sigui un acte de suport a l’economia catalana i “no pas un acte de pressió per fer retrocedir la sobirania catalana”. I adverteixen que en cas que Foment “caigui en la temptació d’anar contra Catalunya” el Cercle mobilitzarà la petita i mitjana empresa.

El CCN recorda un cop més a Foment que el 99% del teixit productiu català està format per petites i mitjanes empreses, autònoms i professionals que s’han expressat -com recullen enquestes de Pimec, Cecot i de la mateixa Cambra de Comerç a favor de la consecució d’un Estat propi perquè això “millorarà el marc on desenvolupar la seva activitat econòmica”.

El Cercle entèn que “Foment es preocupi només dels interessos d’unes quantes corporacions que fan diners a Madrid” però els recomana que “vagin interioritzant que això s’ha acabat” .

7.644 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament