Dirigents del PSC consideren "acceptables" les noves retallades

Els socialistes espanyols, Zapatero i Montilla

Dirigents del PSC han comentat aquest matí a periodistes de Catalunya Ràdio, a peu de carrer, que les retallades efectuades pel Tribunal Constitucional sobre el text de l'Estatut "són acceptables", i que per obtenir aquesta sentència el TC ja podia haver-la dictat fa tres anys. Aquestes declaracions han estat fetes al carrer de Nicaragua, minuts abans de començar la reunió de la direcció dels socialistes catalans, aquest dijous al matí.

10.236 lectures

Comentaris (6)

Per la dignitat del Nostre poble heu de participar
No ho enteneu, vosaltres els de reagrumapent? s'ha d'anar a la manifestació del dia 10 de juliol. Ja sé que hi van algunes entitats no independentistes, però penseu que estar allà pot ser un clam a favor de la nostra causa. Si fins i tot les CUP, que són més radicals, es manifestaràn aquell dia. Penseu, també els vostres liders poden sortir reforsats d'aquesta manifestació. És una oportunitat històrica de ser milers de ciutadans cridant consignes independentistes; una oportunitat històrica que us l'esteu perdent. Vosaltres mateixos.

Visca Catalunya Lliure!!!!
Ahir per la nit ESCENIFICACIO del discurs ja preparat ( de ben segur) del President Montilla i avui la crua realitat del pensament de molts ESPAÑOLISTAS SUCURSALISTAS del Govern de Madrid.
ERC Satelit del PSC
ERC va de la ma amb aquests de PSC, quina vergonya........
Acceptables ?
Acceptables per a qui ? Per al PSC ? Doncs el PSC ha deixat de ser acceptable per a mi ... que el voti sa tia !
Sociates
Els socialistes estaven esperant qualsevol escletxa per a defensar l'indefensable. Tota la xerrameca sobre el TC són focs d'artifici per a fer veure davant la ciutadania que se senten catalans. Anar-vos a Madrid d funcionaris que és el que us mereixeu, o de ministres fins i tot, que mes ens dóna.
I què ens podem esperar de tota aquesta colla de polítics de saló...
I què ens podem esperar de tota aquesta colla de polítics de saló que ens guien cap a la nostra destrucció com a País?

Total 6 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament