Del pacte fiscal, el Govern espanyol diu que ni parlar-ne

La vicepresidenta dóna llargues al Govern d'Artur Mas, que no reacciona
Del pacte fiscal, el Govern espanyol diu que ni parlar-ne

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha declarat que no pensen parlar de pacte fiscal fins que l'economia no es recuperi, en línia amb manifestacions anteriors de Mariano Rajoy, el qual va expressar al desembre passat que, del pacte fiscal, no en parlaria fins ben entrada la legislatura. Mentre no arriba aquest moment, la Generalitat haurà de continuar endeutant-se i el Govern haurà d'intensificar les retallades, malgrat que Catalunya genera suficients recursos que són espoliats.

La vicepresidenta ha afirmat avui al Congrés de diputats que "sempre hi haurà més a repartir i es podrà repartir millor si els ingressos públics corresponen a un país que torna a generar ocupació i a créixer".

No obstant això, el portaveu del govern, Joaquim Homs, s'ha compromès a 'fer mans i mànigues' per complir amb el pressupost i l'objectiu de dèficit del 1,3% per al 2012. S'ha mostrat confiat que el govern espanyol pagarà els deutes que té amb la Generalitat

14.991 lectures

Comentaris (1)

No es cap sorpresa
A algú li sorprèn?
Res de nou sota el sol, tothom ho sabia, fins i tot els que van votar CiU.
I alguns es van escandalitzar quan el nostre President va dir allò de "Ser independentista i votar CiU és fer l'imbècil"
Com sempre, el temps és el que dóna i treu raons.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament