"Catalunya és un poble madur que té dret a decidir. Pensar el contrari és un insult"

Ho afirma Víctor Alexandre a Fornells
Víctor Alexandre durant el seu parlament a Fornells de la Selva
(Fornells, 18-06-2010)

Una cinquantena de persones van assistir divendres 18 de juny a l’acte de presentació de Reagrupament a Fornells de la Selva. Jesús Bohigues, que va fer la presentació del periodista i escriptor Víctor Alexandre, va fer una exposició dels objectius de Reagrupament per aconseguir la independència i va fer una breu comparació entre les estructures que s’han fet a l’estat veí i les que s’han dut a terme a Catalunya a costa de l’aportació de Catalunya del 10% del PIB.

Víctor Alexandre va explicar que les persones només poden ser independentistes o dependentistes. Va remarcar que Catalunya ja no és la mateixa després de les consultes sobiranistes i que ara estem vivim una etapa històrica meravellosa, que mai abans havíem viscut. Voler proclamar la independència d’un país no és de dretes ni d’esquerres, és un dret inherent a l’ésser humà.

La legalitat i la justícia són coses diferents i quan la legalitat no és justa s’ha de transgredir. I malgrat el que pensin altres formacions polítiques, Catalunya és un poble madur que té dret a decidir i pensar el contrari és un insult al poble català.

7.778 lectures

Comentaris (1)

entre Masia i chabola,aviat hem decidit
Els catalans, varem superar L'època , dels parcers per necessitat i dels masovers escanyats ,ara es L'hora,per que ara toca ¡¡¡ per dignitat i per necessitat,superar L'Època de la Catalunya,escanyada i espoliada,la llargue temporada de sembrar,per quedar-nos amb el rostoll ,només ens ha servit per tornar a L'època ,en que miràvem Europa a anys lluny ( en democràcia,educació,serveis,sanitat i benestar ) les grans oportunitats, no es presentant així com aixi. El poble te les idees,la convicció , L'esperit i la força, per dir prou a la dependència,mai més MASOVERS d'Una nació de tercera categoria.

Total 1 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament