Carles Móra: “Quan entrem al Parlament no ens callarem res; pel bé del país, les farem grosses”

Ferran Pujol i Carles Móra presenten Reagrupament Independentista a Cambrils
Cambrils 26-09-2010
(Cambrils, 26-09-2010)

Aquest cap de setmana dues primeres espases de Reagrupament Independentista van fer parada al Centre Cultural de Cambrils. Davant mig centenar de patriotes, Ferran Pujol i Carles Móra van explicar el projecte d'il·lusió i de regeneració democràtica com l'única resposta digna a la situació d'extrema urgència nacional i social que travessa el país.

El cap de llista per Tarragona, Ferran Pujol, va començar la intervenció explicant que Reagrupament és el moviment de la gent normal, gent que treballa, és a l'atur o estudia. Tot seguit, va criticar l'actual classe política que considera que està lligada de mans pels poders fàctics, fet que fa impossible canviar el paradigma autonòmic: corrupció, finançament de partits, condonació de deutes a canvi de prebendes polítiques són elements que hipotequen els partits parlamentaris i la llibertat del país. “La Catalunya lliure de peatges es va acabar quan els van perdonar el deute”, va recordar Pujol. A més, Pujol aposta per “aprimar l'administració, ja què és insuportable pel ciutadà mantenir tants nivells administratius -ajuntaments, consells comarcals, diputacions, conselleries, ministeris, eurodiputats...- així, menys malbaratament farà possible més serveis socials”. Per acabar, Ferran Pujol, es va mostrar optimista de cara les eleccions del 28-N: “Hi haurà una opció nova i diferent per votar amb il·lusió”.

Un moment de la conferència del passat divendres. D'esquerra a dreta: Montserrat Barenys, Ferran Pujol i Carles Móra

Foto: Berta Ruiz (Revista Cambrils)

A continuació, era el torn del pare de les consultes independentistes, l'alcalde d'Arenys de Munt, en Carles Móra, que va avisar que ja es poden calçar els polítics professionals si Reagrupament entra al Parlament: “Que no els passi res, si entrem al Parlament les consultes seran la xocolata del lloro, pel bé de Catalunya les farem grosses, no ens callarem res”. Móra va comentar l'endeutament de la Generalitat, les misèries que han de gestionar els ajuntaments o la pobresa social que existeix a Catalunya. “Hi ha més pobres a Catalunya que habitants a Extremadura”. Móra va instar a deixar la por, el silenci i l'ara no toca  per “l'ara toca embolicar-nos, treballar de valent i dignificar aquells que es van embolicar per nosaltres”. Per finalitzar la intervenció, Móra va elogiar en Ferran Pujol: “És la millor opció per Tarragona, és una persona que va de cara, que va per feina, sap seduir i transmetre confiança i també sap què és treballar”.

Barenys, Pujol i Móra a Cambrils

Més informació:

11.332 lectures

Comentaris (6)

Al meu benvolgut Avui
El que passa al Avui es que es Gironí, i en Carretero també.., i ja se sap
Jo compro aquest diari des de abans que el Xevi aprengués a escriure, i lo que han fet i fan amb RCat es digne d’estudi:
(1er: menyspreu, mes tard: comparació amb LaportaSolidaritat, sempre malament i sempre culpabilitzant, i ara: menyspreu)
totalement d'acord amb l'analisi d'en Ramon Estruch, esta clarisima la maniobra del Cni espanyol,ajudat pels cinquena columna que tenim.
QUE PASA AMB L' AVUI?
Observo que des de fa ja un temps, l'avui a deixat de referirse a qualsevol activitat de reagrupament cat. entre altres partits independentistes,avui acabo de lleiguir que la policia espanyola ha detingut set bascos per difondre les idees de l'independentisme basc a sudamerica...estem davant d'un enduriment encobert del govern espanyol en contra de tot el que sigui independencia per las nacions oprimides a Espanya?
'Unitat trampa' una tàctica contra l'independentisme
[tal vegada aquest comentari no ve a conte en aquesta notícia però com encara hi ha moviments estranys per corcar Reagrupament pense que és important comentar-ho]

La tàctica contra l'independentisme és la següent:

1. En primer lloc neutralitzar a Carretero que des de la seua ponència en ERC: "Proclamació unilateral de l'Estat català en ser majoria en el parlament" s'ha mantingut ferm, no ha doblat i no és controlable.

2. Per aconseguir el punt 1 es munta SCI i tot seguit es crida a la unitat.

3. A partir d'ahí, els que han dissenyat això pensen en dos possibilitats:

3.1 Que no hi haja unitat i es crea el desencís per votar 'útil' o abstenir-se.

3.2 Que hi hagi unitat i Laporta encapçale la llista per Barcelona.
Carretero per facilitar això i evitar 'els personalismes' que malgrat tot els 'dissenyadors' argumenten- ja es va anar a Girona.

Lllavors:

4. Aconseguit Laporta de cap de cartell els unionistes/autonomistes/independentistes sine dia/ i resta d'espanyols funcionals, ARREMETRAN CONTRA LAPORTA I TRAURAN TOTS ELS DRAPS BRUTS!!!
Laporta té els peus en el fang.

5. Ara estan en la fase 3. Necessiten la 'unitat' per esfondrar a TOT L'INDEPENDENTISME!! Esfondrar a Laporta a soles no els serà del tot eficaç, cal esfondrar al mateix temps a Rcat i a Carretero.

6. Però el temps se'ls acaba. Perquè no hi haurà 'unitat' -la seva 'unitat trampa'- i RCAT -els que no dobleguen i a més són regeneracionistes- poden entrar a soles al parlament.
Gran Carles Móra
Benvolgut Alcalde, gràcies per la seva valentia i la seva dedicació. Desitjo la millor de les sorts al país i que vostè entri amb un bon grapat de reagrupats al Parlament!

Endavant!
Acte brillant a Cambrils (Baix Camp)
Recordaré aquest acte de Cambrils per l'especial brillantor i generositat dels tres components de la taula.- L'acte presentat i acomiadat per la M.Montserrat Barenys, va estar francament esplèndida. Carles Mora , brillant , però sobretot generós, amb elogis merescuts cap al primer candidat per la provincia de Tarragona, Ferran Pujol. Tot un èxit dels companys i companyes per la circumscripció electoral del Baix Camp.

Total 6 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament