"Cal que cadascú miri de convèncer algú altre que la solució passa per la independència"

"Cal que cadascú miri de convèncer algú altre que la solució passa per la independència"
(Puigcerdà, 25-07-2012)

Esperada xerrada, la de Joan Carretero, president de Reagrupament, i el nostre diputat a Madrid, Alfred Bosch. En una sala, la del Museu Cerdà, amb la presència de més de setanta persones, es van remarcar les paraules clares i l'aposta ferma per allò que Reagrupament ja havia dit en campanya.

Joan Carretero  va reflexionar sobre el paper que ha de tenir la societat davant aquesta sagnia tan terrible que estem patint que, no per ser ja prou anunciada, no deixa ningú indiferent. És a partir d'aquí que el missatge és clar, contundent i unívoc: "Cal que cadascú miri de convèncer algú altre que la solució passa per la independència".

Cal que fem aquest proselitisme. No sortim als mitjans. La manera és la del contacte directe i constant amb la gent que ens envolta i que ja veuen que amb l'autonomisme no es va enlloc.

2.540 lectures

Comentaris (3)

Ells no volen ser catalans, nosaltres no volem ser espanyols
Als regionalistes, autonomistes, unionistes i demés sectes (en proces d'extinció) ja fa temps que no els queden arguments (vàlids i racionals). Als independentistes tampoc !! ja els hem esgotats tots.Tenint absolutament tots els arguments haguts i per haver dels beneficis de ser una nació independent, no som capaços de convèncer els que encara esperen anar pujant al caòtic tren (descarrilat) només els podem dir que democràticament poden continuar sent nacionals espanyols o nacionals magrebins o nacionals catalans
Taca d'oli
La indiferpencia la trobem tots i es pot desmuntar en aguns casos; d'altres són difícils de tombar.
Jo fa temps que aplico aquest sistema i vaig comentant als amics i a la feina, amb entusiasme, això és molt important l'entusiasme, del meu vot per Reagrupament, de la propera marxa on participaré, de que vaig a comnprar estelades pel dia 11-09, d'alguna notícia que surt als mitjants. Sense ser pesat, però l'entusiasme amb què en parlo crec que dona credibilitat: al principi em trobaven una mica excèntric, però cada vegada veig que es van interessant una mica més pel tema i ara ja comencen a veure que l'autonomisme no ens porta endavant, no ens permet avançar. Per altra banda, la crisi econòmica, també ajuda. No ens caldria retallades ni rescat si no fossim espoliats: aquest tema de la butxaca és una mina per apropar gent cap a l'independentisme..
Vinga, posem-nos-hi tots, el nostre entorn el tenim a mà, i no cal dispendis per anar escampant la taca d'oli.
I quins motius us heu trobat en contra de l'independència? Personalment m'he trobat la indeferència (o el no voler canviar les coses) i l'emocional. Com hi poseu remei?

Total 3 comentaris

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament