"Cal fer un esforç per a construir un Estat del segle XXI"

"Cal fer un esforç per a construir un Estat del segle XXI"
(Castellar del Vallès, 18 de maig de 2010)

Aquesta va ser una de les frases que es van pronunciar en les intervencions en l'acte que va tenir lloc a Castellar del Vallès, el qual va obtenir força ressonància a la població. L'acte va comptar amb l'assistència d'unes 60 persones i va generar un debat molt participatiu. 

L'acte va tenir lloc a l'Auditori Municipal Miquel Pont de Castellar del Vallès i va comptar amb Rut Carandell i Salvador Garcia Ruiz com a ponents, que van ser presentats per Quirze Salomó.

Castellar_del_valles_maig_2010 (2)

Va destacar la conclusió que cal posar-se a treballar per aconseguir que Reagrupament sigui conegut arreu com l'associació política capaç de liderar el moviment independentista de la societat civil per aconseguir la declaració unilateral d'independència del Parlament de Catalunya la propera legislatura.

Un dels intervinents va expressar la preocupació que li produïa veure i sentir persones que malgrat tenir les idees clares respecte el que és Reagrupament i quin és el camí per arribar a la independència, es paren en els dubtes i no són proactius. Cal que tots els assistents a l'acte, tots els reagrupats i les persones que creuen necessària la independència es posin a treballar: cal analitzar menys i actuar més.

8.032 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament