Bona acollida de la campanya de Reagrupament per recaptar fons pel Sí en el referèndum

En una setmana s'han recollit més de 2000 euros
Bona acollida de la campanya de Reagrupament per recaptar fons pel Sí en el referèndum

Davant els reptes dels propers cinc mesos i la celebració del referèndum, des de Reagrupament s'ha decidit fer un darrer esforç per recollir fons a favor de la campanya pel Sí a la independència. En aquest sentit s'ha demanat als associats que puguin i vulguin, que facin una aportació econòmica extra per tal d'ajudar en el finançament de la mateixa. Per altra banda, els membres de la Junta Directiva Nacional també han decidit per unanimitat fer una aportació de 100 euros cadascú per participar en aquesta campanya de recaptació de fons.

En només una setmana ja s'han recollit 2300 euros i volem agrair a tots aquells associats que ho han fet possible i animar a la resta a col·laborar-hi. Falten pocs mesos per culminar aquest procés que fa tant de temps que esperem i val la pena fer tots els possibles per garantir-ne l'èxit. 

Des de la Junta Directiva també s'ha creat una comissió per buscar més finançament i es buscaran aportacions de grans donants (empreses) i petits donants (professionals, autònoms, etc...).

Com va dir el President de Reagrupament, Josep Sort, en l'onzena assemblea en que va ser escollit pel càrrec, "en aquests cinc mesos que queden, ens hi deixarem la pell". Ara no és moment de dubtes, estem en un període de mobilització permanent i hem d'anar a totes. 

Des de Reagrupament, doncs, treballarem, unirem esforços amb partits i entitats independentistes i farem tot el possible perquè el referèndum d'aquest mes de setembre tingui un gran èxit de participació i que s'omplin les urnes de vots pel SÍ a la nostra llibertat.

1.520 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament