Ara és el moment!

Ara és el moment!

Ja som al cap del carrer. El President  Carles Puigdemont  acaba de fer públiques la data i la pregunta referendària. Des de Reagrupament ens en felicitem i li donem tot el nostre suport. A ell, al Govern i al Parlament. Un Parlament, cal remarcar-ho sempre, producte de la participació ciutadana més alta que mai. Ara és el torn dels catalans i les catalanes, de donar-ho tot, de deixar-s'hi la pell en les properes setmanes, i, naturalment, el dia de la votació. El proper 1 d'octubre. 

Ara treballarem amb més ganes que mai. Perquè ens ha tocat viure el moment clau. Aquell que ens han donat en herència els nostres predecessors. I aquell que nosaltres lliurarem als nostres successors, fills, néts... un estat lliure, una república cívica. Haurem de mobilitzar-nos per omplir les urnes de vots, fins a quasi rebentar-les. I els indecisos, si n'hi ha, els haurem de buscar, fins i tot, si cal, a l'espai sideral, que deia aquell.

Des d'aquí, en definitiva, llenço una crida a tots els catalans i les catalanes. Només depèn de nosaltres, de la nostra voluntat de fer-ho possible. No fallarem!

1.093 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

Carles Puigdemont ha de fer un "pas al costat"?
 Sí
 No
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament