Àngel Font, al programa televisiu 'Salvados': "El meu vot a Artur Mas és un vot prestat per a aquestes eleccions plebiscitàries"

El directiu de Reagrupament ha aparegut al programa de "la Sexta" en què Jordi Évole ha entrevistat Artur Mas
Àngel Font adreçant-se al públic en un acte de Reagrupament al costat de Carles Móra i Montserrat Tudela

Àngel Font, membre de la Junta Directiva de Reagrupament Independentista, ha aparegut aquest diumenge en el programa "Salvados"  de la cadena "la Sexta", en què el periodista Jordi Èvole ha entrevistat el president de la Generalitat de Catalunya. Font ha expressat el seu suport a Artur Mas dient que mai no havia votat CiU, però que aquest cop ho farà, tot aclarint que "el seu és un vot prestat per a a aquestes eleccions plebiscitàries" per tal que Mas dugui a terme el projecte d'exercir el dret d'autodeterminació del poble de Catalunya.

Font també ha expressat que no havia votat mai CiU perquè practicava una política de "peix al cove" i, fins ara, mai un president de la Generalitat havia fet un plantejament polític com el que havia fet Artur Mas. L'emissió d'aquesta aparició televisiva ha coincidit casualment amb la 5a. Assemblea de Reagrupament, en què un 99% dels associats han abonat el posicionament de la Junta Directiva de no presentar-se a les eleccions i donar suport al president Mas. 

5.615 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament