Acte de presentació del Consell per la República

Acte de presentació del Consell per la República

La seu nacional de Reagrupament va acollir l’acte de presentació del Consell per la República. El  moment més esperat va ser la connexió per internet en directe amb Waterloo amb el conseller Toni Comín, vice-president del Consell i responsable de l’acció política. En la seva intervenció va fer una crida a la implicació dels assistents en l’organisme i va engrescar-los de convèncer també a amics, companys i familiars. Posteriorment, va respondre les preguntes que se li formularen, moment en el qual es va estendre en altres consideracions com la qualitat democràtica, la democràcia econòmica, etc. Comín va considerar que la República Catalana té l’oportunitat de desenvolupar un sistema polític dels més avançats d’Europa i del món, gràcies a la participació dels ciutadans i a l’ús de les noves tecnologies. La seva intervenció va ser molt aplaudida pels assistents.

consell republica 1

Amb anterioritat, van intervenir el President de Reagrupament, Josep Sort, i el tècnic del Consell, Xavier Perea. En la presentació de l’acte, Sort es va mostrat molt il·lusionat amb la constitució del Consell i va deixar ben clar que Reagrupament està a la seva disposició per ajudar-lo a consolidar els seus objectius. Va recordar que l’associació ja figura en el cens d’entitats del Consell i que molts dels reagrupats i reagrupades ja s’han inscrit en el cens de la República. També va oferir fer nous actes a altres localitats on existeixen assemblees reagrupades.

consell republica 3

Per la seva banda, Xavier Perea va fer una presentació de la creació, l’evolució i l’estructura del Consell i també va presentar alguns dels projectes que aviat es tiraran endavant i que volen arribar al conjunt de la societat catalana. Va concretar que el Consell és una entitat privada, belga, i que neix del mandat de l’1 d’octubre, que promou el dret a l’autodeterminació i que té un respecte escrupulós per totes les opcions polítiques i democràtiques que defensen la voluntat d’independència. Va animar, així mateix, a organitzar més actes d’aquest tipus arreu del territori de Catalunya

3.942 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament