A Calella hi som, i a Calella ho vam deixar ben palès

Calella 25-09-2010

Reagrupament es va fer ben present ahir dissabte, a la Fira de Calella i l’Alt Maresme, celebrada el Passeig Manel Puigvert, en la qual vam tenir l’oportunitat d’adreçar-nos a centenars de persones que gaudien d’una festivitat ben tradicional a la vila. Vam poder lliurar en mà el missatge de Reagrupament Independentista i la Furgoneta de l’Associació ens va servir de punt de trobada excepcional.

És ben cert que molta gent, poc avesada i com no dir-ho, desencantada de la política, amb prou feines coneixien Reagrupament Independentista, però també és ben cert que la majoria escoltaven atentes els comentaris que els fèiem, i intervenien interessades a esperonar-nos a continuar aquesta feina, fins al final, fins a la Independència.

La feina ben feta no va deixar indiferents a ningú, ni tan sols a les autoritats que passejaven per la Fira, com ara el president Jordi Pujol o Joan Tardà, que com és evident, també van aprofitar per fer campanya. Fins i tot vam tenir l’oportunitat de lliurar un exemplar de Constitució Catalana a la Sra. Marta Ferrusola.

Calella 25-09-2010

Volem constatar  també, la receptivitat de la gent i de col·lectius com ara la plataforma Calella Decideix Independència , així  com expositors vinculats als Països Catalans, atès que aquest era el monogràfic d’enguany de la Fira, amb els quals vam tenir l’oportunitat de parlar un a un.

Finalment, donar les gràcies als companys de Sant Pol, Pineda i Mataró, que van fer costat als reagrupats de Calella i ens van ajudar durant tota la jornada, i especialment a Josep Vendrell, candidat de Reagrupament per Barcelona, amb qui  vam passejar tot el dia per repartir díptics i vendre butlletes de col·laboració per la campanya.

Josep Vendrell explicant Reagrupament a la fira
9.162 lectures

Comentaris (0)

Afegir Comentari

Escriu els caràcters de la imatge.

Prem aquí si no reconeixes el codi.

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament