Notícies

La Junta de Reagrupament proposarà Ignasi Planas per liderar el nou espai polític que sorgeixi de CDC

La Junta Directiva Nacional de Reagrupament ha aprovat, per unanimitat, que el President Ignasi Planas sigui el candidat a liderar el nou espai polític que ha de sorgir del proper Congrés Fundacional que es farà els dies 8, 9 i 10 de juliol.

L’acord serà aprovat pels associats aquest proper dissabte, 2 de juliol, en el marc de l’Assemblea Nacional extraordinària que s’ha convocat.

1.090 lectures

Acabada de sortir del forn, ja tenim aquí la Veu de juny. Com cada mes, trobareu les seccions habituals dels nostres articulistes sobre món municipal, internacional, cultura,  o llibres recomanats, entre altres. Aquest juny, a més, tenim tres noves incorporacions: David Vinyals, Albert Aragonès i Vicenç Julià. Benvinguts!

1.095 lectures
Ramon Alonso, nou Coordinador Comarcal de Reagrupament a l'Alt Penedès

Dimarts, 21  ha culminat el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal de l’Alt Penedès de Reagrupament, en la que Ramon Alonso ha estat escollit nou coordinador. Els altres membres són, coordinadora segona i secretària, Maria Teresa Vilarrasa, Tresorer, Lluis Pons,  i Pere Nin, Josep Sort, Manuel Vidaurràzaga, Esther Ponsa, Marta Conejos, Txell Giménez i Albert Carrasco, Vocals. 

896 lectures
Ignasi Planas: “Anem al congrés de CDC per fer un projecte nou i regenerador, si no és així, Reagrupament es repensarà la situació”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit que l’associació presentarà una proposta per el nou partit que sorgirà de la refundació de Convergència. Per Planas “anem al congrés de CDC per fer un projecte nou i regenerador i si no és així, des de Reagrupament es repensarà la situació”. “No anem a la refundació de CDC, anem a la creació d’un partit central que culmini el procés”, ha afegit.

1.158 lectures
L'assemblea de Reagrupament decidirà el candidat a Secretari General del nou partit que sortirà de CDC

El proper 2 de juliol se celebrarà una Assemblea extraordinària de Reagrupament per tal de decidir el candidat que es presentarà com a Secretari General  del nou partit transversal i independentista que ha de sorgir en motiu de la refundació de Convergència. 

883 lectures
Enric Sánchez, nou Coordinador Comarcal de Reagrupament al Garraf

Seguint amb la renovació de les diferents coordinadores de Reagrupament pel territori, aquest dimecres Enric Sanchez ha estat escollit coordinador de la junta del Garraf. Juntament amb ell, els altres membres de la nova junta són Rosa Fonoll (Alcaldessa de Cubelles), coordinadora segona, Jordi Morer, Secretari, Joan Torres, tresorer i Gabriel Pons, Jordi Comas i Xavier Ricomà, com a vocals.

686 lectures
David Estarlich, nou Coordinador de Reagrupament al Baix Penedès

Aquest dijous s'ha fet al Vendrell la reunió constitutiva de la Junta Comarcal de Reagrupament del Baix Penedès, en la que ha estat escollit David Estarlich com a nou coordinador. L’acte l'ha presidit el Coordinador Territorial de les Comarques de Barcelona i membre de la Junta Directiva Nacional de Reagrupament, Vicenç Julià.

895 lectures
Per un delta viu, omplim de gotes els carrers de Barcelona

Amb el lema "L'Ebre sense cabals és la mort del Delta", aquest diumenge es farà una manifestació a Barcelona en rebuig al Pla Hidrològic Nacional. 

719 lectures
Daniel Roig, nou coordinador de la Junta Comarcal de Reagrupament a l'Anoia

Aquest dijous  ha culminat el procés electoral de renovació de la Junta Comarcal de l’Anoia de Reagrupament, en la que Daniel Roig ha estat escollit nou coordinador. Els altres membres són Jordi Muray, coordinador segon i secretari, Nicolau Sagrera, Tresorer, i Camil Vidal, Vocal 

740 lectures
Reagrupament no assistirà a la manifestació contra el TC

El proper diumenge, 29 de maig, ha estat convocada  per diverses entitats socials, sobiranistes, sindicals i culturals de Catalunya, una manifestació sota el lema “Els drets no se suspenen: treball digne, drets socials, democràcia real”. 

1.913 lectures

L'enquesta

El cas Palau pot afectar el final del procés?
 Sí, pot fer que algunes persones votin No al referèndum
 No, la gent sap que bona part és guerra bruta de les clavegueres de l'estat espanyol
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
XI ASSEMBLEA NACIONAL DE REAGRUPAMENT
banner XI Assemblea

Es farà a les Cotxeres de Sants de Barcelona, a la Sala de conferències de l'Edifici Jacint Laporta . C/ de Sants, 79

Horari: 10h. a 13h.30 (Les acreditacions començaran a les 9h.)