Notícies

Muriel, ho farem i ho farem per tu

La mort de Muriel Casals ha deixat el país de dol. Lluitadora incansable, patriota, gran dona i millor persona, la Muriel no podrà veure realitzat el seu somni d'una Catalunya lliure. 

513 lectures
Ignasi Planas: “Davant d’una resposta antidemocràtica del Govern Espanyol, s’ha de recórrer a la DUI”

El president de Reagrupament, Ignasi Planas , ha dit aquest dimarts que si el govern espanyol actua de manera antidemocràtica per aturar el procés català, s’ha de contemplar, sense complexes, el recurs d’una Declaració Unilateral d’Independència (DUI)

Aquí podeu veure el vídeo  de l'acte.

1.236 lectures
Reagrupament i el procés cap a la independència

La situació política del nostre país sembla estar, de moment i a grans trets, ben encaminada. Tenim un Parlament amb majoria absoluta independentista i un Govern que mirarà de dirigir el Procés Constituent cap a la independència. 

615 lectures

Acabada de sortir del forn, ja tenim aquí la Veu de gener. Com cada mes, trobareu les seccions habituals dels nostres articulistes sobre món municipal, internacional, cultura, història o llibres recomanats, entre altres. I atenció, que després d'una pausa una mica llarga, torna la tira còmica d'en Pesca i Salada!

No us ho perdeu i bona lectura!

754 lectures
Reagrupament de Girona s’afegeix a la petició de canvi de nom de la Fundació Princesa de Girona

L’executiva comarcal del Gironès de Reagrupament Independentista ha decidit donar suport a la iniciativa dels grups d'ERC-MES i la CUP de presentar a l’Ajuntament de Girona una moció, en el ple de dilluns, en què es demana el canvi de nom de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi).

509 lectures
Cap a la República Catalana!

Reagrupament Independentista celebra la investidura del 130è President de la Generalitat de Catalunya  en tant que representa l’inici del camí sense retorn vers la constitució de la República Catalana .

864 lectures
Comunicat pel NO de la CUP a la investidura d’Artur Mas

Davant la negativa de la CUP a l’acord amb Junts pel Si i per tant, la possible i imminent convocatòria de noves eleccions al març, manifestem:

1.863 lectures
Anul·lació d'un talonari de la Grossa

Per causes alienes a Reagrupament, anunciem que el talonari de la loteria de la Grossa de cap d'any corresponent a les participacions de la 181  a la 190 , ambdues incloses, queda anul·lat. Els números en joc de cada participació són el 06453, 52999, 17357 i 78822 .

702 lectures
Comunicat sobre l'assemblea de la CUP

Davant el resultat d’empat en l’assemblea de la CUP d’ahir i, per tant, sense saber encara quin serà el futur immediat del govern del nostre país, manifestem :

4.634 lectures
La Veu de desembre

El número 53 de la Veu ja és al carrer. Una edició a les portes de Nadal, època de bons desitjos i d'il·lusions. És per això que, com a responsable del butlletí, avui m'agradaria fer un agraïment a totes les persones que el fan possible cada mes. Una col·laboració totalment desinteressada i imprescindible perquè la Veu pugui continuar existint. 

753 lectures

L'enquesta

Amb el veto de la CUP als pressupostos, quina seria la millor opció a partir d'ara?
 Noves eleccions
 Pròrroga dels pressupostos
 Referèndum Unilateral i DUI
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament