Notícies

Un futur brillant per a l'Acadèmia de Talarn

El futur de l'Acadèmia de Talarn, un cop assolida la Independència de Catalunya, és molt més prometedor que la situació actual, la qual es caracteritza pel dubte permanent dels espanyols sobre si tancar-la o no, amb les consegüents repercussions socioeconòmiques i demogràfiques que això comportaria. 

758 lectures

Ja ha sortit el número 49 de la Veu, el butlletí de Reagrupament. En aquesta edició de juliol i agost, hi trobareu una emocionant editorial del Secretari General, Marc Viñolas, a més de les seccions habituals de la resta de col·laboradors. Destaquem també l'estrena en aquest número de Jaume Fernandez que, a partir d'ara, ens il·lustrarà mensualment amb una lliçó d'història.

716 lectures
Reagrupament celebra l’acord de candidatura unitària pel 27S

Reagrupament celebra l’acord entre Convergència, Esquerra i les entitats sobiranistes per anar junts a una candidatura unitària de cara a les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre.

Des de Reagrupament volem mostrar la nostra satisfacció per aquest acord que ja no semblava possible i felicitem a l’ANC, Òmnium i AMI per l’impuls donat i el sentit de país que han demostrat en aquestes negociacions.

1.915 lectures
Acte a Tremp sobre el futur de l'Acadèmia de Talarn en l'Estat català modern

El responsable d'internacional de Reagrupament, Josep Sort, participarà aquest divendres en un acte organitzat per l'ANC del Pallars Jussà per parlar sobre el futur i les oportunitats de l'Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials de l'exèrcit espanyol de Talarn, en l'estat català modern.

1.112 lectures
Joan Carretero: "Resolem el tema nacional i després ja veurem si som de dretes o d'esquerres"

La revista digital "El Dofí" publica una entrevista amb l'expresident de Reagrupament, Joan Carretero. Entre altres coses, Carretero recorda la importància de que tots els independentistes "hauriem d'anar junts fins que aconseguim la independència" i que la DUI és el primer pas per ser independents. L'expresident també apel·la a prioritzar el tema nacional per davant de l'ideològic: "primer construïm el país i després ja veurem si som més de dretes o d'esquerres". 

1.044 lectures

A menys de tres mesos de les eleccions del 27S, encara no està clara la fórmula en que els ciutadans podran votar per una opció clarament independentista. Per això us proposem una nova enquesta. Quina creieu que és la millor opció en aquest dia tant important pel futur del nostre país?

1.160 lectures
En record de Jaques Parizeau (1930-2015)

L'antic Primer Ministre del Quebec, Jacques Parizeau, va morir l'1 de juny, després d'una llarga malaltia. Parizeau era un ferm partidari de la Independència del Quebec, sense manies i sense complexos. Va ser ell qui va gosar convocar el Referèndum d'Autodeterminació del 30 d'octubre del 1995. 

727 lectures
Nova edició de la Veu, el butlletí de Reagrupament

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, s'estrena en la seva editorial de la Veu de juny. El president independentista fa un clam a la unitat per aquest 27S clau per la llibertat del nostre país. Planas creu que és el moment d'ajudar a que l'independentisme guanyi i per això és imprescindible la unitat d'acció.

787 lectures
El regidor gironí Carles Bonaventura, no assisteix a l'últim ple perquè al consistori hi torna a hissar la bandera espanyola

El regidor no adscrit a l’Ajuntament de Girona i membre de Reagrupament Independentista, Carles Bonaventura i Cabanes, no va assistir al ple extraordinari que es va celebrar aquest dimecres dia 10 de juny en protesta per la tornada al consistori de la bandera espanyola.

990 lectures
Millor Manresa: "A Manresa cal un govern fort, social i independentista"

Aquest dissabte es constituiran els nous ajuntaments i des de Millor Manresa s'ha emès un comunicat en el que aposten per un govern d'unitat nacional i que treballi per afrontar el futur de la ciutat amb més polítiques socials. Millor Manresa és la coalició que es va presentar a la capital del Bages per a les eleccions municipals i que la formaven Reagrupament, Solidaritat i MoVem. 

790 lectures

L'enquesta

Què en penseu que Carles Puigdemont sigui el nou President de la Generalitat?
 És positiu, accelerarà el procés
 El fet que no ho encapçali Artur Mas ho pot perjudicar
 El procés no té marxa enrere independentment de qui ho encapçali
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament