Notícies

Ignasi Planas: "Enderrocarem el “Cuartel del Bruc” i hi farem néixer l’Àgora del Coneixement de Barcelona"

L'alcaldable de Millor Barcelona, Ignasi Planas, ha presentat aquesta tarda a una sala d'actes Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès plena, el model de ciutat que vol impulsar sota el paraigua del coneixement i la innovació davant del turisme. En aquest sentit, Planas aposta per crear la figura de l'Àgora del Coneixement de Barcelona. 

372 lectures
Reagrupament de St. Quirze del Vallès dóna suport a la llista de CiU

Reagrupament de Sant Quirze del Vallès ha donat el seu suport a la candidatura de Convergència i Unió al municipi per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. 

397 lectures
Millor Manresa habilita una línia de whatsapp per respondre directament les preguntes dels ciutadans

A part dels actes i debats on assistiran els candidats de Millor Manresa, la candidatura municipalista també ha habilitat una línia de whatsapp, el 684384104, per respondre d’una forma més propera al ciutadà totes aquelles qüestions, suggeriments i demandes que els manresans i manresanes vulguin fer arribar a Millor Manresa.

433 lectures
Artur Mas participa demà a l'acte central de campanya de CiU i Reagrupament a Vic

El president de la Generalitat, Artur Mas, participarà en l'acte central de campanya de Convergència i Unió (CiU) i Reagrupament aquest dimecres, 13 de maig, a les 18.15h al Club Patí Vic.

576 lectures
Més de 200 persones assisteixen a la presentació de la candidatura de CiU, amb Reagrupament i Avancem a Girona

La candidatura de CiU, amb Reagrupament i Avancem, va deixar clar a Girona, el passat 29 d’abril, la importància que donen a les eleccions municipals del 24 de maig. 

328 lectures
La llista renovada de CiU-RCat de Vic, amb 14 incorporacions noves

La cap de llista de Convergència i Unió (CiU) i Reagrupament (RCat), Anna Erra, ha presentat la candidatura que encapçala aquest dissabte al matí al Mercat de Vic. Es tracta d’una llista de 24 persones (14 homes i 10 dones), que ha estat renovada a fons amb la incorporació de 14 candidats nous en relació amb el 2011.

572 lectures
Presentació de les candidatures de Reagrupament a la vegueria del Penedès

Reagrupament de Santa Margarida i els Monjos, Millor la Granada i Unitat Cubellenca. Aquestes són les tres candidatures que s'han fet a la vegueria del Penedès i que aquest dimarts es presentaran en un acte públic a Vilafranca.

378 lectures
Millor Manresa lamenta la pintada apareguda al seu local

Aquest dissabte al matí ha aparegut una pintada al terra del local de MillorManresa (MoVeM – Rcat – SI) que intenta ridiculitzar el seu eslògan de campanya. Josep Lluís Gozalbo, portaveu de Millor Manresa, opina que “En la rivalitat política cal saber encaixar, resistir i sobretot tenir respecte per totes les idees, sempre que no violin els drets humans”.

350 lectures
Gran acte de campanya de Millor Barcelona a l'Ateneu Barcelonès

Aquest dimecres, 13 de maig , es farà l'acte central de campanya de Millor Barcelona per a les eleccions municipals del 24 de maig. L'acte serà una conferència de l'alcaldable, Ignasi Planas , en la que exposarà el model de ciutat de la seva candidatura. 

675 lectures
Ignasi Planas mostra el comerç local de Sants a la dona de Salmond

L'alcaldable de Millor Barcelona, Ignasi Planas, s'ha passejat aquest matí per la fira del comerç de Sants amb Dorotghy Salmond (Jaume Bacis de La Cubana) per fer gala de la seva aposta pel comerç local davant de la construcció de grans centres comercials. Una passejada feta en mig d'un ambient festiu i familiar amb els comerciants i veïns del barri.

194 lectures

L'enquesta

A qui votareu el 27S?
 Junts pel Sí
 CUP
 Altres
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Barcelona
VETLLA DE L'ONZE AL FOSSAR DE LES MORERES

Acte polític al Fossar de les Moreres.

Parlaments:  

-Ignasi Planas. President de Reagrupament 

-Marc Viñolas. Candidat a Junts Pel Sí i Secretari General de Reagrupament

Barcelona
ONZE DE SETEMBRE AMB REAGRUPAMENT

Dia 11 de Setembre    

10:00 h Ofrena floral al monument de Rafael Casanova  Punt de concentració a la Ronda de Sant Pere / Bruc

12:30 h Homenatge al General Moragues  Pla de Palau

13:00 h Dinar i acte polític  Acte polític a càrrec d'Ignasi Planas i Marc Viñolas. Pla de Palau

15:30 h Concentració per anar al nostre tram de la Via Lliure   Pla de Palau

17:14 h Via Lliure . Tram 104