Notícies

Avui dilluns, Ignasi Planas a l'Ateneu Barcelonès

El candidat de Millor Barcelona, Ignasi Planas, farà avui una xerrada on explicarà el projecte de la coalició per a les properes eleccions municipals del 24 de maig. L'acte es farà a l'Ateneu Barcelonès, al número 6 del carrer Canuda, a partir de les 19h.30.

300 lectures

A poc més d'un mes per a les eleccions municipals del 24 de maig, ja podeu conèixer els principals candidats de Reagrupament en aquesta nova edició de la Veu. Trobareu articles del candidat de Puigcerdà, Toni Veres, del de Santa Margarida i els Monjos, Albert Carrasco i un reportatge fotogràfic de les diferents candidatures que s'han fet arreu del país.

290 lectures
Èxit de la primera assemblea ciutadana de Millor Manresa

Millor Manresa ha celebrat la seva primera Assemblea ciutadana amb l’assistència d’una seixantena de persones. L'acte l'ha presentat l’advocat Josep Selga, que ha definit la coalició com la suma de Reagrupament, Solidaritat, MoVeM i un grup de persones independents. També ha presentat els cinc primers candidats de la llista electoral que farien de ponents en l’explicació del programa municipal.

328 lectures
Ignasi Planas:" El Consorci de la Zona Franca de Barcelona és tan opac com les targetes black"

L'alcaldable de Millor Barcelona, Ignasi Planas, ha presentat aquest divendres la seva candidatura a Sant Andreu en un acte que ha penjat el cartell de complet. 

236 lectures
Reagrupament i Junts per Banyoles, sumen altra vegada a la capital del Pla de l'Estany

Reagrupament Independentista i la candidatura de Junts per Banyoles han arribat a un acord per tal de sumar forces de cares a les pròximes eleccions municipals. En concret l’actual regidor reagrupat a l’Ajuntament de Banyoles Xavi Bosch, ocuparà el número cinc a la llista i Dani Coll ocuparà la setzena posició.

516 lectures
Millor Manresa celebra la seva primera assemblea ciutadana

Millor Manresa celebrarà aquest divendres la seva primera assemblea ciutadana. En l'acte hi són convidats tots els ciutadans de la capital del Bages que vulguin fer de la seva, una ciutat millor.

459 lectures
Millor Barcelona es presenta a la Facultat d'Economia i Empresa de la UB i al districte de Sant Andreu

La Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona  acollirà demà dimecres, la presentació de Millor Barcelona , la candidatura conjunta de Reagrupament i Solidaritat per a les eleccions municipals al consistori barceloní.

L'acte es farà a les 13h a l'Aula Magna de la Facultat, situada a l'Av Diagonal, 690, i comptarà amb els parlaments del cap de llista, Ignasi PLANAS , el secretari general de SI, Uriel BERTRAN  i el portaveu de joves de SI, Oriol GES.

869 lectures
Presentació de Millor Cervelló

Aquest passat divendres s'ha presentat Millor Cervelló, la candidatura de Reagrupament i Solidaritat al municipi. En l'acte s'ha posat de manifest la voluntat dels dos partits per materialitzar la unitat dels partits independentistes en aquests moments tant decisius pel país. 

643 lectures
Ignasi Planas "La candidatura de Trias manca de compromís"

L'alcaldable de Millor Barcelona, la candidatura de la coalició de Reagrupament i Solidaritat Catalana per a les eleccions municipals de Barcelona, Ignasi Planas, afirma en l'acte de presentació a Sant Martí que és moment d'exercir la política "des del màxim compromís social i polític"

540 lectures
Acord a Mataró de Reagrupament i CiU per anar junts a les municipals

Reagrupament formarà part de la llista electoral de CiU a Mataró encapçalada per Quim Fernàndez. L’alcaldable de CiU i el representant de Reagrupament a Mataró, Miquel Sola, han signat aquest divendres l’acord per anar conjuntament a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

L’acord s’emmarca en la voluntat expressada per les dues formacions de treballar per tirar endavant un procés de transició nacional que culmini en l'assoliment d'un Estat Independent per a Catalunya. 

423 lectures

L'enquesta

Quina és la millor opció per a les eleccions plebiscitàries?
 Llista unitària de tots els partits independentistes i la societat civil
 Llistes de diferents partits presentades com a "llista paraigua" amb un punt en comú
 Cadascú pel seu compte
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament