Notícies

Acabada de sortir del forn, ja teniu aquí el número 56 de la Veu, el butlletí de Reagrupament.

Bona lectura i bona Setmana Santa!

830 lectures
Comunicat de suport amb el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma

En motiu de la investigació que l’Audiència Nacional espanyola ha sol·licitat al Tribunal Suprem contra el regidor de Capgirem Vic, Joan Coma, per un presumpte delicte d’incitació o provocació a la sedició, des de Reagrupament volem expressar el nostre suport i ens adherim a la concentració de rebuig a l'ofensiva judicial contra l'independentisme als ajuntaments, que es farà aquest dijous 17 de març, a les 7 del vespre, a la Plaça Major de Vic.

575 lectures
Ignasi Planas: “La llei de Transitorietat jurídica és l'autèntica Declaració Unilateral d'Independència”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas, ha dit que aquest dimarts que la independència de Catalunya serà només de manera unilateral i en cap cas sota un referèndum pactat amb l’Estat espanyol. “A aquells que us vinguin a vendre un referèndum pactat, sigueu educats, però digueu-los que nosaltres anem passant”, ha afirmat.

937 lectures
Reagrupament es mantindrà vigilant perquè no hi hagi cap pas enrere a Girona en el procés independentista després del pacte de govern de CiU amb el PSC

En la reunió del passat 13 de març, l’executiva comarcal del Gironès va prendre les següents decisions sobre la continuïtat de l’acord amb CiU a l’Ajuntament de Girona:

592 lectures

Amb les seccions habituals de internacional, cultura, municipalisme, història i recomanacions literàries, ja està a punt una nova edició de la Veu, el butlletí de Reagrupament. El podeu llegir aquí mateix.

Bona lectura!

740 lectures
“Camí cap a la independència. On som?”

El President de Reagrupament, Ignasi Planas , farà una xerrada on exposarà la seva visió actual del procés independentista. 

Com s’haurien d’encarar aquests setze mesos que falten? Quina és la importància de la llei de transitorietat jurídica? La DUI, el nostre passaport cap a l’Estat Català?

L’acte és obert a tothom i com és habitual en els actes de Reagrupament, finalitzarà amb un torn de paraules entre els assistents.

  • DIA : Dimarts, 15 de març
  • HORA : 20h.30
  • LLOC:  Sala Modernista del Casino de Vic
857 lectures
Reagrupament de Girona expressa el seu descontentament per no  haver estat consultat ni informat sobre les negociacions  per a l’alcaldia de la ciutat

Arran de la renúncia de l’alcalde de Girona, Albert Ballesta, i de la decisió de CiU d’arribar a un acord amb el PSC perquè aquesta formació s’incorpori a l’equip de govern de l’Ajuntament, Reagrupament del Gironès vol expressar les següents consideracions:

812 lectures
Madrid, el problema d'Espanya

Joan Pons Guàrdia és associat a Reagrupament i recentment ha editat el llibre "Madrid, el problema de España". Us deixem una ressenya feta pel mateix autor i ja us podem avançar que per la Diada de Sant Jordi tindrem exemplars per vendre a la parada de Reagrupament i qui ho vulgui el podrà adquirir amb la dedicatòria del mateix Joan Pons que ens hi acompanyarà.

691 lectures
Eloi Perich, nou coordinador comarcal de Reagrupament al Vallès Oriental

Eloi Perich i Serra és, des d’aquest dimarts, el nou coordinador de Reagrupament a la comarca del Vallès Oriental. Juntament amb ell s’han escollit també la resta de membres de la junta.

1.002 lectures
Reagrupament Girona se suma a la proposta de canvi de nom del passeig General Mendoza pel de Muriel Casals

Reagrupament del Gironès ha decidit adherir-se a la iniciativa de la Fundació Llibreria Les Voltes de presentar una moció en el ple de l’Ajuntament de Girona del pròxim dia 14 de març perquè el passeig General Mendoza passi a portar el nom, a partir d’ara, de Muriel Casals.

609 lectures

L'enquesta

Que Rajoy i el PP tornin a governar a Espanya....
 És positiu per a Catalunya. Fa més independentistes i accelera el procés
 És negatiu per a Catalunya, millor un govern d'esquerres
 És indiferent per a Catalunya
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Arenys de Mar
DE LA CONSULTA AL REFERÈNDUM

Debat commemoratiu del 9N a l'Ateneu Arenyenc. Intervindran:

-Santiago Vidal, senador (ERC)

-Antoni Castellà, Diputat al Parlament de Catalunya (Demòcrates)

-Mireia Boya, Diputada al Parlament de Catalunya (CUP)

-Míriam Nogueras, Diputada al congrés de diputats (PDECAT)

-Sara Vilà, Senadora (ICV)

-Alfons Palacios, President de MES

-Ignasi Planas, President de Reagrupament

-Jordi Sanchez, President de l'ANC

Acte Arenys commemoració 9N