Notícies

Comunicat de Millor Manresa

Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI) agraeix el suport dels 591 manresans i manresanes que han votat la llista encapçalada per Rosa Maria Hernández i felicita a tots els grups que han assolit representació municipal.

963 lectures
Reagrupament entra a Puigcerdà i a Vic i es manté a Cubelles

L’ajuntament de Puigcerdà tornarà a tenir representació de Reagrupament amb l’entrada del  seu cap de llista, Toni Veres. A la capital de la Cerdanya CiU ha tret onze regidors, ERC-AM i Reagrupament n’han aconseguit un i el PP ha quedat fora.

Pel que fa a Cubelles, que el partit es presentava amb el nom de Unitat Cubellenca, manté els 4 regidors que ja va aconseguir el 2011, augmentant el número de vots de 898 a 1131.

Finalment, Reagrupament també ha obtingut un regidor a Vic, on es presentava juntament amb CiU. A la capital d’Osona CiU tenia 8 regidors i en aquestes eleccions s’ha obtingut el novè que correspon a Reagrupament.

851 lectures
Ignasi Planas: "L’Ajuntament de Barcelona és un aparell administratiu enorme i de gran proximitat al ciutadà, una veritable estructura d’Estat"

Ignasi Planas va néixer a Barcelona l’any 1971. Treballa d'advocat, ha fet de jutge i és president de la Federació Catalana de Rugby. Políticament ha estat conseller nacional de CDC, president de l'associació Catalunya Estat Lliure i és membre de Reagrupament des de l’any 2009. En la legislatura passada va format part de Unitat per Barcelona, la coalició que es va fer amb ERC i Democràcia Catalana al consistori barceloní. Actualment és el cap de llista de Millor Barcelona, coalició de Reagrupament i Solidaritat per Barcelona. 

709 lectures

A dos dies de les eleccions municipals, ja podeu llegir el número de maig de la Veu. Destaquem l'entrevista al candidat de Millor Barcelona, Ignasi Planas, on explica els principals eixos del programa de la coalició, la importància dels partits independentistes als ajuntaments i el perquè de l'estelada a la butlleta de votació, entre moltes altres coses.

663 lectures
Millor Manresa s’entrevista amb el president de la Cambra de Comerç

Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI) ha estat rebuda pel president de la Cambra de Comerç, Pere Casals. Una delegació de Millor Manresa formada per Oriol Ges, Josep Lluís Gozalbo, Arnau Padró i Maurici Santamaria ha conversat durant una hora i mitja amb el president de la Cambra de Manresa.

548 lectures
Ignasi Planas: "Enderrocarem el “Cuartel del Bruc”,  símbol de la força militar espanyola i hi farem néixer l’Àgora del Coneixement de Barcelona"

L'alcaldable de Millor Barcelona, Ignasi Planas, encara la recta final de la campanya anunciant l'aposta per enderrocar la caserna del Bruc i edificar l'Àgora del Coneixement de Barcelona com l'embrió dels eixos de la seva política municipal, basada en el coneixement, la innovació i l'exportació. Amb aquest nou organisme s'aprofitaria un espai que avui "simbolitza la força militar espanyola i que manca de sentit de ser en una Catalunya independent i en una capital que aposta per la pau, el respecte i per un model que mira cap al futur" .

589 lectures
Reagrupament els Monjos, una campanya diferent

Equipats dalt d'una furgoneta, amb les piles carregades i amb moltes ganes. Així és com fan la campanya la gent de Reagrupament a Santa Margarida i els Monjos, una candidatura encapçalada per Albert Carrasco.

721 lectures

Millor Manresa (MoVeM-RCAT-SI) lamenta que Ciutadans utilitzi electoralment un episodi violent per atacar el procés independentista, en referència a la baralla que van protagonitzar fa uns dies el número 9 de la llista a Manresa, Miquel Romero, i un ciutadà del municipi i que va acabar amb la detenció de tots dos.

516 lectures
Rosa M. Hernàndez: «No podem tolerar que a la nostra ciutat hi hagi gent que passi gana»

Aquest dilluns el vespre, Millor Manresa (MoVeM – RCAT - SI), ha realitzat el seu acte central de campanya al Teatre Conservatori de Manresa. Oriol Ges, número tres de la candidatura i membre de SI, ha sigut l'encarregat de conduir l'acte. Aquest ha començat amb l'actuació de Valeria Balanuta iEduard Palol, que han interpretat un aplaudit himne de campanya de Millor Manresa, cançó composada per ells mateixos.

512 lectures
Lluís Pons: "Volem el millor pel nostre poble i pel país"

El candidat de Millor la Granada, Lluís Pons, ha afirmat que la candidatura neix perquè "som gent que estimem el poble i volem treballar pel poble. I com a catalans volem el millor per el nostre país i des de l'ajuntament treballarem per assolir-ho". El cap de llista de la coalició de Reagrupament i Solidaritat al municipi de l'Alt Penedès ho ha dit en un debat amb la resta de candidatures del municipi, on ha explicat també el programa de la formació.

609 lectures

L'enquesta

Davant la situació de bloqueig de les negociacions de JxS i la CUP, què creieu que passarà?
 S'arribarà a un acord abans de la campanya de les eleccions espanyoles del 20D
 S'arribarà a un acord en la data límit del 9 de gener
 S'hauran de convocar noves eleccions
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament