Notícies

Joan Carretero: “Catalunya ha de ser un país de Champions”
(Montblanc, 11 de juny de 2010)

Continuant amb la intensa activitat que Reagrupament està duent a terme arreu dels municipis de Catalunya amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania la urgència d’un estat català de màxima qualitat democràtica, el passat divendres 11 de juny, Joan Carretero, President de l’associació, i Sandra Lomas van ser presents a la capital de la Conca de Barberà, Montblanc.

10.462 lectures
Roger Granados: “Amb la Constitució Catalana es derogarà l’espanyola”
(Centelles, 11 de juny de 2010)

El membre de la junta Nacional de Reagrupament i un dels impulsors i redactors de la Constitució Catalana que ha fet l’Associació, ha dit que “amb l'aprovació per part del poble de Catalunya de la nova Constitució Catalana, s'haurà de derogar la Constitució Espanyola, després d'haver-se proclamat unilateralment la independència de Catalunya, per part del nostre Parlament”. 

9.949 lectures
Carles Móra: "Vaig veure molts diputats llegint el diari o dormint al Parlament"
(Salou, 10 de juny de 2010)

Carles Bonaventura va basar la seva intervenció en parlar de l'actual situació  que estem vivint els catalans, als quals, considera que no se'ns acceptarà mai com a tals dins el marc de l'Estat espanyol, i també va fer menció de la figura de Samaranch, remarcant el seu passat franquista.

9.041 lectures
De la crisi a la prosperitat
(Sabadell, 10 de juny de 2010)

Un cop acabada la presentació, es va obrir un col·loqui en què va destacar la necessitat de crear la idea de la importància de generar il·lusió fonamentada en motius històrics, culturals, econòmics. I, a partir d'aquesta base, crear un nou estat modern, eficient i just, integrat a la Unió Europea i construït sense les càrregues derivades de les estructures decimonòniques que lliguen molts dels estats europeus.

8.663 lectures
Immersió de Reagrupament al Maresme
(Maresme, 4, 5 i 6 de juny de 2010)

Seguint amb la difusió que es duu a terme des de Reagrupament arreu dels municipis catalans de la necessitat urgent per Catalunya d’esdevenir un estat lliure en el concert d’estats al món, aquest cap de setmana, Joan Carretero, President de l’associació, ha dut a terme una intensa activitat arreu de la comarca del Maresme.

El divendres 4 de juny, a les cinc de la tarda, la furgoneta de Reagrupament que recorre tot el país explicant l’objectiu d’independència i regeneració democràtica, ja estava aparcada darrera l’Ajuntament de Mataró. 

Tret de sortida del cap de setmana!

8.546 lectures
Josep Ferrés: "Mentre uns preparen programa electoral, Reagrupament dissenya un Estat català lliure"
(Sant Feliu de Pallerols, 5 de juny de 2010)

Josep Ferrés, membre de la secció de la garrotxa de Reagrupament, va obrir la seva intervenció descrivint alguns dels fets que fan que la societat catalana sigui anòmala: des de la situació de minoria del català a les sales de cinema o a la Universitat, les contínues agressions de l’estat a Catalunya i la situació d’espoli que viu Catalunya. Només un estat propipot garantir els drets dels catalans. Un estat propi faria innecessàriala contínua mobilització de la societat civil per defensar el català alcinema, a les Universitats, a les etiquetes; per impedir el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià.

8.752 lectures
"Si tan bo era l’acord de finançament perquè la Generalitat s'ha afanyat tant a retallar"
(Els Pallaresos, 4 de juny de 2010)

Manel Bargalló es va demanar "si tan bo era l’acord de finançament com és que la Generalitat ha estat la primera a reduir la despesa pública i endarrerir, per primer cop des de la recuperació de la democràcia, el pagament del concert sanitari?"

8.200 lectures
Comas i Garcia defensen que cal l'Estat català per gestionar els recursos en situació de crisi
(Barcelona, 2 de juny de 2010)

Jordi Comas i Salvador Garcia, membres de Reagrupament, van explicar el panorama polític i econòmic del nostre país així com el pas endavant que representa poder assolir la independència i gestionar nosaltres mateixos els nostres recursos.

8.040 lectures
Francesc Alabardaner: "La sobirania dels pobles radica en el seu Parlament"
(Premià de Mar, 31 de maig de 2010)

· Presentació de Reagrupament a Premià de Mar

· Carles Móra: "Reagrupament és l’esperança d’aquest país"; "El poble català mereix ser dignificat"

8.851 lectures
Sandra Lomas: "Les concessions a Espanya han dut Catalunya a la decadència"
(Olot, 29 de maig de 2010)

Aquest dissabte Reagrupament va ser present a Olot en un acte que va comptar les intervencions de Sandra Lomas,  promotora de Reagrupament, Esther Ponsa, membre de la Junta Nacional de Reagrupament i Àngels Morral, membre de la Junta Comarcal de Reagrupament.

8.373 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament