Notícies

Rut Carandell i Joan Carretero durant la inauguració de la seu electoral
(Barcelona, 16-06-2010)

Reagrupament ha inaugurat la seu electoral a Barcelona. Carretero va parlar sobre Laporta, la necessitat d'una candidatura unitària independentista, la ILP rebutjada i l'aprovada al Parlament, les recents declaracions d'Artur Mas sobre la immaduresa del país, etc.

13.268 lectures
Jordi Grifoll, Carles Móra i Pere Olivé durant l'acte a Mont-roig
(Mont-roig del Camp, 16-06-2010)

La iniciativa per a reformar la 'Constitución' abans d'un referèndum sobre la independència, admesa a tràmit pel Parlament, no és res més que una maniobra electoral de CiU i ERC. La independència passa per “una candidatura transversal, unitària i generosa”.

7.207 lectures
Estudi de percepcions Catalunya-Espanya presentat per Miquel Strubell
(Barcelona, 16-06-2010)

El Diagnòstic de percepcions Catalunya-Espanya , fet per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i dirigit per Miquel Strubell examina qüestions com l'estat de la relació política entre Catalunya i Espanya, la possibilitat de parlar d'independència en termes democràtics i la disponibilitat d'un i altre territori per a tractar d'aquest tema amb serenitat. Per primera vegada, un extens treball demoscòpic estudia amb profunditat el posicionament dels espanyols sobre Catalunya, plantejant d'una manera clara la hipòtesi de la seva autodeterminació.

7.724 lectures
Reagrupament enceta aquest dijous un cicle de conferències

Davant l’actual situació de crisi econòmica, Reagrupament ha estat treballant per tal de poder oferir una proposta d’organització econòmica i social que ens ajudi a sortir de l’actual atzutzac. Quan tota la classe política parla de valors i, alhora, ella mateixa és la principal culpable del deteriorament d'aquests en el sistema educatiu, en l'eficiència de la administració pública i en la manca de reconeixement social de l'èxit, des de Reagrupament volem posar en primer pla els senyals d’identitat que ens han caracteritzat: treball en sentit ampli.

9.979 lectures
Joan Carretero: “Catalunya ha de ser un país de Champions”
(Montblanc, 11 de juny de 2010)

Continuant amb la intensa activitat que Reagrupament està duent a terme arreu dels municipis de Catalunya amb la finalitat de donar a conèixer a la ciutadania la urgència d’un estat català de màxima qualitat democràtica, el passat divendres 11 de juny, Joan Carretero, President de l’associació, i Sandra Lomas van ser presents a la capital de la Conca de Barberà, Montblanc.

9.984 lectures
Roger Granados: “Amb la Constitució Catalana es derogarà l’espanyola”
(Centelles, 11 de juny de 2010)

El membre de la junta Nacional de Reagrupament i un dels impulsors i redactors de la Constitució Catalana que ha fet l’Associació, ha dit que “amb l'aprovació per part del poble de Catalunya de la nova Constitució Catalana, s'haurà de derogar la Constitució Espanyola, després d'haver-se proclamat unilateralment la independència de Catalunya, per part del nostre Parlament”. 

9.503 lectures
Carles Móra: "Vaig veure molts diputats llegint el diari o dormint al Parlament"
(Salou, 10 de juny de 2010)

Carles Bonaventura va basar la seva intervenció en parlar de l'actual situació  que estem vivint els catalans, als quals, considera que no se'ns acceptarà mai com a tals dins el marc de l'Estat espanyol, i també va fer menció de la figura de Samaranch, remarcant el seu passat franquista.

8.587 lectures
De la crisi a la prosperitat
(Sabadell, 10 de juny de 2010)

Un cop acabada la presentació, es va obrir un col·loqui en què va destacar la necessitat de crear la idea de la importància de generar il·lusió fonamentada en motius històrics, culturals, econòmics. I, a partir d'aquesta base, crear un nou estat modern, eficient i just, integrat a la Unió Europea i construït sense les càrregues derivades de les estructures decimonòniques que lliguen molts dels estats europeus.

8.175 lectures
Immersió de Reagrupament al Maresme
(Maresme, 4, 5 i 6 de juny de 2010)

Seguint amb la difusió que es duu a terme des de Reagrupament arreu dels municipis catalans de la necessitat urgent per Catalunya d’esdevenir un estat lliure en el concert d’estats al món, aquest cap de setmana, Joan Carretero, President de l’associació, ha dut a terme una intensa activitat arreu de la comarca del Maresme.

El divendres 4 de juny, a les cinc de la tarda, la furgoneta de Reagrupament que recorre tot el país explicant l’objectiu d’independència i regeneració democràtica, ja estava aparcada darrera l’Ajuntament de Mataró. 

Tret de sortida del cap de setmana!

8.118 lectures
Josep Ferrés: "Mentre uns preparen programa electoral, Reagrupament dissenya un Estat català lliure"
(Sant Feliu de Pallerols, 5 de juny de 2010)

Josep Ferrés, membre de la secció de la garrotxa de Reagrupament, va obrir la seva intervenció descrivint alguns dels fets que fan que la societat catalana sigui anòmala: des de la situació de minoria del català a les sales de cinema o a la Universitat, les contínues agressions de l’estat a Catalunya i la situació d’espoli que viu Catalunya. Només un estat propipot garantir els drets dels catalans. Un estat propi faria innecessàriala contínua mobilització de la societat civil per defensar el català alcinema, a les Universitats, a les etiquetes; per impedir el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià.

8.270 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament