Notícies

Víctor Alexandre durant el seu parlament a Fornells de la Selva
(Fornells, 18-06-2010)

Víctor Alexandre va explicar que les persones només poden ser independentistes o dependentistes. Va remarcar que Catalunya ja no és la mateixa després de les consultes sobiranistes i que ara estem vivim una etapa històrica meravellosa, que mai abans no havíem viscut. Voler proclamar la independència d’un país no és de dretes ni d’esquerres, és un dret inherent a l’ésser humà.

7.782 lectures
Planas i Casanova durant la presentació
(Barcelona, 17-06-2010)

La comunitat internacional posa habitualment dues úniques condicions per acceptar la independència de nous estats: que s’hi accedeixi de manera democràtica i que es faci en absència de violència. La consuetud internacional admet com a procés formal i correcte d’autodeterminació que un partit que es presenti a unes eleccions amb l’objectiu de proclamar la independència la tiri endavant si obté una majoria suficient.

12.958 lectures
Joan Carretero: "Ara alguns us intentaran enganyar parlant del concert econòmic"
(Igualada, 17 de juny de 2010)

Tant el president de Reagrupament, Joan Carretero, com el membre del Centre Català de Negocis, Àlex Sànchez, van deixar clar aquest dijous al sopar de Reagrupament a Igualada, que la solució per a l’espoli fiscal que pateix Catalunya no és el concert econòmic, sinó la independència .

14.479 lectures
Jaume Fernàndez durant la seva intervenció a Térmens
(Térmens, 17-06-2010)

L’alcalde del Rosselló del Segrià va animar la gent a votar i a votar . “La independència està en mans dels catalans. És una necessitat i la crisi acompanya. Catalunya pateix tres crisis, la mundial, la d’Espanya i la de pertànyer a Espanya”. Fernàndez va assenyalar que la gent es posa a treballar en les consultes no com a somni, sinó  per una necessitat.

9.839 lectures
Marc Viñolas i Gerard Sellés a la Nou de Gaià
(Nou de Gaià, 17-06-2010)

Viñolas parla sobre els tres eixos fonamentals de Reagrupament: Independència, per la llibertat i dignitat; regeneració democràtica, per una democràcia viciada que s’ha de capgirar; i treball per aconseguir-ho. Creu en l’associació, on destaca el 70% d’associats verges de cap experiència política. Defensa que no vol viure de la política, i que tots els membres de la Junta viuen de la seva professió, ja que la política està per servir-nos. 

10.601 lectures
Una imatge de la Seu de Reagrupament durant la conferència del Dr. Hortalà
(Barcelona, 17-06-2010)

El doctor Joan Hortalà, president de la Borsa de Barcelona, ha protagonitzat la primera sessió del cicle de conferències que Reagrupament organitza a la seva nova seu. El títol de la conferència ha estat “Catalunya davant la crisi financera global”.

12.185 lectures
Salvador Garcia i Jordi Comas van intervenir en l'acrte de Reagrupament a Matadepera
(Matadepera, 16-06-2010)

Salvador Garcia va repassar l’argumentari econòmic pel qual se’ns fa necessària i urgent la independència i Jordi Comas va aprofundir en els tres eixos vertebradors de Reagrupament: Independència, Regeneració democràtica i Treball. “Es tracta d’establir mesures senzilles i clares per tal d’incentivar l’augment de productivitat sense penalitzar-lo fiscalment”.

10.222 lectures
Rut Carandell i Joan Carretero durant la inauguració de la seu electoral
(Barcelona, 16-06-2010)

Reagrupament ha inaugurat la seu electoral a Barcelona. Carretero va parlar sobre Laporta, la necessitat d'una candidatura unitària independentista, la ILP rebutjada i l'aprovada al Parlament, les recents declaracions d'Artur Mas sobre la immaduresa del país, etc.

13.735 lectures
Jordi Grifoll, Carles Móra i Pere Olivé durant l'acte a Mont-roig
(Mont-roig del Camp, 16-06-2010)

La iniciativa per a reformar la 'Constitución' abans d'un referèndum sobre la independència, admesa a tràmit pel Parlament, no és res més que una maniobra electoral de CiU i ERC. La independència passa per “una candidatura transversal, unitària i generosa”.

7.680 lectures
Estudi de percepcions Catalunya-Espanya presentat per Miquel Strubell
(Barcelona, 16-06-2010)

El Diagnòstic de percepcions Catalunya-Espanya , fet per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i dirigit per Miquel Strubell examina qüestions com l'estat de la relació política entre Catalunya i Espanya, la possibilitat de parlar d'independència en termes democràtics i la disponibilitat d'un i altre territori per a tractar d'aquest tema amb serenitat. Per primera vegada, un extens treball demoscòpic estudia amb profunditat el posicionament dels espanyols sobre Catalunya, plantejant d'una manera clara la hipòtesi de la seva autodeterminació.

8.211 lectures

L'enquesta

La sentència està cuinada i ben cuinada?
 I ara... que malpensats....
 Cuinada i ben macerada...
Jordi Gomis. En memòria

Twitter Reagrupament